Velg språk
STILL LIFE  bordløper Grey Blue
Før musen over bildet for å zoome
STILL LIFE  bordløper Grey Blue
STILL LIFE  bordløper Grey Blue

STILL LIFE bordløper Grey Blue

NOK 620,00


   På lager
Antall
En enkel og elegant bordløper med sans for detaljer i en vakker gråblå fargetone. Bordløperen bidrar med en dekorativ, stramt komponert estetikk som gir plass til og hyller livet omkring bordet, enten den brukes midt på bordet eller til en uformell oppdekking på tvers av det.

Med sin elegante gråblå farge gjenkaller STILL LIFE-bordløperen himmelrommets og verdenshavenes uendelighet. Fargen har en iboende letthet og skaper et harmonisk uttrykk som sammen med designet gjør bordløperen til et tidløst element i borddekkingen, som kan danne grunnlag for alt fra en stillferdig oppdekking til mer lekende pynt med ville strå og hagens blomster.

Bak designet står Cecilie Manz som har satt et markant avtrykk på dansk designtradisjon gjennom forenklinger. Med STILL LIFE-designet har hun med referanse til malerkunstens stilleben skapt et stringent geometrisk mønster med rom av horisontale og vertikale linjer som gjentar seg selv. Opprinnelig ble designet vakt til live som duk med en mønsterrapport over flere meter. Bordløperen er vevd med et nøye utvalgt utsnitt av mønstret og har samme unike signatur. Stoffservietter i matchende farge vil gjør uttrykket fullkomment.

STILL LIFE-designet finnes også som duk og spisebrikke, og kolleksjonen byr i tillegg på RAIN oppvaskhåndklær designet av Cecilie Manz.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.