Velg språk
STILL LIFE damaskduk White
Før musen over bildet for å zoome
STILL LIFE damaskduk White
STILL LIFE damaskduk White
STILL LIFE damaskduk White
STILL LIFE damaskduk White

STILL LIFE damaskduk White

NOK 1 720,00


   På lager
Antall
En enkel og elegant hvit damaskduk med sans for detaljer. Duken kler bordet med en dekorativ, stramt komponert estetikk som gir plass til og hyller livet omkring det veldekkede bordet.

Med sin iboende eleganse og sitt vakre design er den hvite STILL LIFE-duken et tidløst element i borddekkingen. En født klassiker til livets høytider og alle stundene innimellom. I hvitt understrekes dukens og selve designets karakter som et stilrent tablå, som kan fylles ut alt etter ønsket stemning og stil. Fra den enkle, minimalistiske oppdekkingen til fransk bistro eller festlig fødselsdag.

Bak designet står Cecilie Manz som har satt et markant avtrykk på dansk designtradisjon. Med STILL LIFE-designet har hun med referanse til malerkunstens stilleben skapt et stringent geometrisk mønster med rom av horisontale og vertikale linjer som gjentar seg selv. Som en helt spesiell detalj går dukens mønsterrapport over flere meter. Resultatet er en unik signatur og en duk som på samme tid er klassisk og moderne. Stoffservietter i hvitt eller en vakker kontrastfarge vil gjøre uttrykket fullkomment.

STILL LIFE-designet fås også som bordløper og spisebrikker, og kolleksjonen byr i tillegg på RAIN oppvaskhåndklær designet av Cecilie Manz.

MERK! Angitte mål er mål etter vask.Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.