Choose language
STILL LIFE damastduk Pale Matcha
Før musen over bildet for å zoome
STILL LIFE damastduk Pale Matcha
STILL LIFE damastduk Pale Matcha
STILL LIFE damastduk Pale Matcha

STILL LIFE damastduk Pale Matcha

Før NOK 1 670,00
NOK 835,00
Spar NOK 835,00


   Velg variant for status
Antall
50%
Design: Cecilie Manz

Cecilie Manz skaper tidløse design med en unik signatur. Fokuset på kvalitet er betegnende for Cecilie Manz som designer og for arbeidet hennes generelt. STILL LIFE er som navnet indikerer et dempet design. Et geometrisk mønster med rom av horisontale og vertikale linjer som gjentar seg selv. Fargene er støvete, men behagelig kulørte.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.