Velg språk
Tilbehør
Farge

Tilbehør

La deg inspirere av en rekke eksklusivt boligtilbehør som med sine utsøkte kvaliteter og lekre design, på hver sine elegante måter gir glede og en følelse av luksus til deg og hjemmet ditt.

LINEN kimono Blue/Sand
LARGE/XLARGEMEDIUM/LARGESMALL/MEDIUM

Boligtilbehøret fra Georg Jensen Damask taler til sansene og har sitt utspring fra de samme sterke prinsippene som resten av sortimentet: funksjonalitet, godt håndverk og rene kvalitetsmaterialer tilsatt skandinavisk eleganse og en klassisk note.

Du finner alt fra dekorative elementer som tilføre estetikk, raffinement og myk varme til boligens rom, til eksklusivt tilbehør, som bidragr med velvære og velduft i en travel hverdag. Også til høytidene skreddersyr vi produkter som vil vekke glede og skape stemning. Kolleksjonen er dynamisk, alt ettersom hvor Georg Jensen Damask-universet leder oss naturlig hen. Det vil dermed alltid være noe spesielt å komme for.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.