Velg språk
TRIPP baby- og juniorsengetøy  Dusty Lavender
Før musen over bildet for å zoome
TRIPP baby- og juniorsengetøy  Dusty Lavender
TRIPP baby- og juniorsengetøy  Dusty Lavender
TRIPP baby- og juniorsengetøy  Dusty Lavender

TRIPP baby- og juniorsengetøy Dusty Lavender

NOK 710,00


   På lager
Antall
Design: Bent Georg Jensen

Klassisk og samtidig moderne baby- og juniorsengetøy i en deilig lavendelfarge. Designet er i all sin enkelhet elegant, rent og harmonisk, noe som er perfekte egenskaper på barnerommet, hvor gjentakelse og ritualer er med på å skape trygghet og ro.

I Dusty Lavender er sengetøyets støvete lilla fargetone som et mykt favntak, som sender tankene mod lavendelmarker under franske himmelstrøk. Ren luksus som skaper en lett og sommerlig atmosfære på barnerommet med sin lysende vakre lavendelfarge som fremheves i det grafiske designet. Et laken fra Georg Jensen Damask i en solid lerretvev kompletterer uttrykket.

Designet er skapt av vever og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, som gjennom mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraften i designutviklingen. Det geometriske mønsteret er utformet som en trapp som gjentas og bare brytes av en vertikal strek, og TRIPP-designet er med sin enkle eleganse en klassiker i damaskkolleksjonen.

TRIPP-designet fås også til voksne.Om sengetøy:
  • Vevd av 100% egyptisk, kjemmet bomull

  • Vaskes ved 60°C. Hvitt sengetøy tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

  • Sengetøyet tåler å tørketromles, men vi anbefaler at det tørkes hengende, da dette gir et glattere resultat og er bedre for miljøet.

  • De første gangene du vasker sengetøyet ditt, vil du kanskje oppleve at det krøller litt, men det blir glattere i bruk når fibrene har blitt bearbeidet.

  • Ønskes et glatt og blankt uttrykk anbefaler vi at du stryker sengetøyet.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.