Velg språk
TRIPP pledd Grey
Før musen over bildet for å zoome
TRIPP pledd Grey
TRIPP pledd Grey
TRIPP pledd Grey

TRIPP pledd Grey

NOK 2 020,00
   På lager
Antall
Design Bent Georg Jensen

Eksklusivt tofarget ullpledd i grå toner og i fineste, mykeste lammeull, spesielt kjent for sin slitestyrke. I tillegg har TRIPP-designet en holdbarhet ut over det vanlige. Det har lenge prydet sengetøyet av samme navn i vår kolleksjon, men flytter med sin grafiske skjønnhet nå også inn i stuene.

I den grå versjonen trer det geometriske mønsteret særlig vakkert frem på det eksklusive pleddet, og fargekombinasjonen skaper samtidig et rent og tidløst uttrykk som favner flere tidsaldre og stilarter. Moderne og klassisk på en og samme tid.

Designet er skapt av vever og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, som gjennom mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraften i designutviklingen. Det geometriske mønsteret er utformet som en trapp som gjentas og bare brytes av en vertikal strek, og TRIPP-designet er med sin enkle eleganse en klassiker i damaskkolleksjonen. Nå også fortolket i 100 % ren myk ull i den utsøkte kvaliteten som Georg Jensen Damask er kjent for.  

Se også matchende puter og pledd her

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.