Velg språk
Vaskekluter Light Grey
Før musen over bildet for å zoome

Vaskekluter Light Grey

NOK 70,00
   På lager
Antall
Eksklusive vaskekluter i en vakker lysegrå farge og 100 % egyptisk bomullsfrotté av høyeste kvalitet, som sikrer velvære for kropp og sjel. Fine til hverdags, men også som en liten luksus til gjestene dine, pent rullet i en kurv som et personlig håndkle på beste hotellmanér. Vaskekluten utmerker seg ved en enestående tørkeevne og prydes av en vevd logo som et kvalitetsstempel.

Fargen Light Grey er inspirert av en klassisk nordisk fargeskala, noe som gjør den grå vaskekluten til et stilig element i innredningen. Den lysegrå fargenyansen er flott i et monokromt, minimalistisk bademiljø, men minst like flott i selskap med farger. Også er vaskekluten svært elegant, med naturlige materialer som understreker den sanselige opplevelsen. Den deilige, tykke vaskekluten er både myk og behagelig mot huden og blir bare bedre jo mer den brukes.

DAMASK TERRY-serien er skapt av vårt egen designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Den høye kvaliteten, fargeektheten og det enkle designet gjør den kraftige damaskfrottéen av den mykeste slags til en elsket klassiker, som også er tilgjengelig som håndklær, gjestehåndklær, badehåndklær, badelakener og badematter.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.