VI SYR PÅ MÅL

Hvis standardkolleksjonen vår ikke inneholder målene du trenger, så syr vi veldig gjerne på bestilling.

Sengetøy, duker, spisebrikker og puter sys på spesialmål etter ditt ønske. Vi syr alle spesialordrene på systuen vår i Kolding.

Spesialsydde produkter forhåndsbetales og kan ikke returneres. Kontakt oss på +47 21 00 40 16 eller på info@georgjensen-damask.no, så regner vi ut prisen på forespørselen din.

Vanlige spesialoppgaver på systuen:


Typiske spesialoppgaver hos systuen


Spesiallengde på duker
Har bordet ditt en lengde som ikke passer dukene i standardkolleksjonen? Vi har metervare av stort sett alle våre design liggende på ruller, så vi kan sy duken i akkurat den lengden du ønsker deg! Du betaler kun for metervaren, samt en fast pris for syerskens tid.

Større bredde på duk
Har du bruk for en duk som er bredere enn 165 cm, så kan vi øke duken. Det betyr at to lengder damasktekstil tilpasses og syes diskret sammen på midten. Du betaler for metervaren og en fast pris for syerskens tid. PS! Vi har alltid minst ett design i kolleksjonen der metervaren også kommer i bredde helt opp til 220 cm.

Ovale duker
Vi kan også sy duker som passer til et ovalt bord. Ved bredder på over 165 cm har vi også mulighet til å øke duken. Det betyr at to baner med damasktekstil tilpasses og sys diskret sammen på midten. Du betaler bare for metervaren og en fast pris for tiden til syersken.

Ovale duker
Vi kan også sy duker så de passer perfekt til det ovale bordet ditt. Ved bredde på over 165 cm, har vi også mulighed for å øke duken. Det betyr at to lengder damasktekstil tilpasses og syes diskret sammen på midten. Du betaler kun for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.

Runde duker
Vi kan også sy duker så de passer perfekt til det runde bordet ditt. Maxbredden på metervarene i standardkolleksjonen vår er 165 cm, men bredden kan økes ved at vi diskret syr to lengder damasktekstil sammen på midten. Du betaler kun for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.

Spesiallengde/bredde på sengetøy
Har du et spesielt mål på puten eller dynen din, så hjelper vi deg gjerne med å sy sengetøy som passer. Du betaler kun for metervaren, samt en fast pris for syerskens tid.

Spisebrikker og servietter  
Om du ønsker deg spisebrikker eller munnservietter i et av våre design som ikke finnes i standardkolleksjonen, så syr vi det gjerne til deg. Minimumsbestillingen er 4 stk. Du betaler kun for metervaren, samt en fast pris for syerskens tid.

Sofaputer
Vi har også mulighet for å sy putetrekk av stoffene i både duk- og sengetøyskolleksjonen til sofaputene dine. I sømmen på disse putene syr vi  inn en Georg Jensen Damask logotag. Du betaler kun for metervaren, samt en fast pris for syerskens tid.