VP Produktmanager - Christian

Nedenfor finner du alle Christians medarbeiderfavoritter. Les videre og bli inspirert av både nye og gamle design.
For VP Product Manager Christian, er TRIPP sengetøy noe av det mest typiske for Georg Jensen Damask. Designet er en av Bent Georg Jensens ikoniske klassikere, og det er også ett av de siste han leverte, i en alder av 86 år. "TRIPP har Bent Georg Jensens DNA. Det geometriske mønsteret er hans uttrykk, og det er noe av det vi er mest kjent for i dag."

På kjøkkenet er ABILD oppvaskhåndkleet en favoritt fordi det klassiske designet først og fremst er lett å kjenne igjen. "Ikke bare tørker det godt; det har også et design som fortsetter å være levende. Uansett farge eller om det er et kjøkken fra 1970-tallet eller 2010, så er det allround og tidløst."

En annen favoritt på Christians kjøkken, er oppvaskhåndkleet HORIZONTAL, som vevd i et godt og funksjonelt materiale. "Det er litt tynnere enn et vanlig oppvaskhåndkle, slik at det passer spesielt godt til f.eks. å tørke glass."

Funksjonaliteten til LINEN oppvaskklut sikrer den en plass på Christians favorittliste. For ham er det vevingen selv som gir kluten det stilfulle uttrykket. Samtidig er oppvaskkluten praktisk fordi den er laget av lin, og derfor ikke lukter, og heller ikke lager striper når man tørker av med den. Et ekstra pluss er at LINEN oppvaskklut ikke leder varme, og at den derfor kan brukes som grytelapp.

Når det handler om borddekking, er HERRINGBONE dekkeservietter en sikker vinner i Christians bok. "Vi kan ikke bruke duk hele tiden. HERRINGBONE rammer inn borddekkingen, samtidig med at twill-vevingen gir dekkeserviettene et enkelt og rustikt uttrykk."

For anledninger som krever duk på bordet, er Christians favoritt ENGESVIK i Winter Gray. Det er diskret, men likevel rik på detaljer. "Designet er veldig skandinavisk, og enkelheten gjør det tidløst. Kluten stjeler ikke bildet, men er derimot et godt lerret for det du dekker på med."

Når bordet skal dekkes i en annen stil, finner Christian fram duken MAY i fargen Frost Blue. Den har et lett, organisk uttrykk som gjør den stilfull på bordet. "Duken har ikke noe massivt design, og de små prikkene kan både være snøfnugg, blader eller noe helt annet – det er kun fantasien som setter grenser." MAY er derfor meget allsidig, og kan pynte bordet både sommer som vinter.  

På badet er DAMASK TERRY håndklær vinner hos Christian på grunn av anvendeligheten og vekten. Håndklærne er passelig tunge uten å bli upraktiske. De har gode, effektive tørkeegenskaper, og er designet i grunnfarger, slik at de blir tidløse og vil være moderne i mange år framover. "

Se alle Christians favoritter nedenfor.