Web- og logistikkmedarbeider - Ditte

Nedenfor finner du alle Dittes medarbeiderfavoritter. Les videre og bli inspirert av både nye og gamle design.
For vår web- og logistikkmedarbeider Ditte er det spesielt ett design som topper listen over favoritter – FACET-sengetøyet i fargen Quarts. Et helt klassisk og nøytralt sengetøy som samtidig er fylt med detaljer i form av sitt grafiske mønster. "Uansett om boligen er retro eller mer moderne, passer FACET alltid inn. Fargen og designet er tidløst, så selv om man endrer stil, vil sengetøyet fortsatt gjøre seg godt. Dessuten er det en superlekker kvalitet. Det er helt klart det sengetøyet jeg liker best."

En annen favoritt i Dittes bok er JULEDUKEN i fargen Blue Gold. Den nyere versjonen av den ikoniske klassikeren bærer det originale mønsteret, men tilfører samtidig et moderne streif i kraft av fargekombinasjonen i blå og gull. "De fleste vil gjerne dekke et flott bord rundt juletid, og her er den blå juleduken et svært godt alternativ til den tradisjonelle røde."

DAMASK TERRY-håndklærne i 100 % egyptisk bomull har en plass på Dittes liste over favoritter, fordi de både er myke og har gode praktiske egenskaper. "Håndklærne tørker bare bedre enn mye annet. Det er en bedre kvalitet enn mange av de håndklærne jeg har prøvd tidligere. Nå har vi dem også i så mange farger at de lett kan tilpasses ethvert bad."

KUBUS-designet med sin myke velourkvalitet skiller seg fra mange av designene vi tidligere har laget. Av samme årsak er det en favoritt hos Ditte. "Jeg synes det er kult at vi tør å lage noe i velour. Det er nemlig litt annerledes enn det vi bruker å lage. Fargene er også virkelig flotte, og KUBUS-designet fås jo både som pute og sengeteppe, så det kan mikses og matches på mange forskjellige måter."

NORS-oppvaskkluten og -oppvaskhåndkleet i samme serie har også funnet vei til Dittes liste over favoritter. NORS-oppvaskkluten er strikket i 100 % bomull og matcher NORS-oppvaskhåndkleet. "Jeg tror at det er mange som ønsker å holde mikrofiber og plast vekk fra de materialene de bruker på kjøkkenet. Samtidig passer både oppvaskkluter og oppvaskhåndklær sammen og fås i mange dusete farger."

Se alle Dittes favoritter under.