Velg språk
YOU Badehåndkle
Før musen over bildet for å zoome
YOU Badehåndkle
YOU Badehåndkle
YOU Badehåndkle

YOU Badehåndkle

NOK 510,00
   På lager
Antall
Personlig SQUARE badehåndkle med ordet "YOU" innvevd. Håndkleet er en ideell gave til ham eller henne som fortjener sitt eget personlige design til baderommet. Myk og funksjonell hverdagsluksus med et helt spesielt kjennetegn. SQUARE passer perfekt sammen med badehåndkleet med ”ME” innvevd. De to håndklærne er spesielt egnet sammen – f.eks. som en omtenksom gave til brudeparet eller en du er glad i.

SQUARE-håndkleet er designet av Bent Georg Jensen i 1970 og het da TERN. Håndkleet kommer i en skifergrå fargekombinasjon og måler 75x150 cm. SQUARE veier 610 g/m2 og er vevd i egyptisk bomull.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.