Velg språk
YPSILON baby- og juniorsengetøy Grey
Før musen over bildet for å zoome
YPSILON baby- og juniorsengetøy Grey
YPSILON baby- og juniorsengetøy Grey
YPSILON baby- og juniorsengetøy Grey

YPSILON baby- og juniorsengetøy Grey

NOK 710,00


   På lager
Antall
Design Arne Jacobsen

Stilig baby- og juniorsengetøy i tidløs design av den ikoniske arkitekten Arne Jacobsen. Mønsteret som på samme tid er skjerpet og organisk er en geometrisk lek med den greske bokstaven ypsilon. Det svøper barna inn i godt design og lekker kvalitet, helt fra de er små.

Motivet stammer fra en av skissene til Arne Jacobsen, som ble funnet fram fra arkivet til den verdenskjente danske arkitektens barnebarn, Tobias Jacobsen. I samarbeid med Georg Jensen Damask er det feilfrie mønsteret fra 1950-tallet foreviget på sengetøyet YPSILON. Med sin letthet og harmoni hyller det designarven fra Arne Jacobsen.

I fargen Grey er YPSILON-sengetøyet et delikat bidrag til barnerommet, hvor de grå fargetonene gjør det like velegnet til en liten gutt som en liten jente. Det skaper rom for leker av alle farger. Et baby- og juniorlaken fra Georg Jensen Damask i en solid lerretvev kompletterer uttrykket.

YPSILON-designet fås også til voksne.

Arne Jacobsen setter dessuten navnet sitt på en kolleksjon av duker, bordløpere og spisebrikker, som på samme måte har utspring fra skissesamlingen han etterlot seg.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.