Velg språk
YPSILON sengetøy Navy Blazer
Før musen over bildet for å zoome
YPSILON sengetøy Navy Blazer
YPSILON sengetøy Navy Blazer
YPSILON sengetøy Navy Blazer
YPSILON sengetøy Navy Blazer
YPSILON sengetøy Navy Blazer

YPSILON sengetøy Navy Blazer

NOK 1 630,00   På lager
Antall
Eksklusivt sengetøy i klassisk mørkeblå farge og tidløst design av den ikoniske arkitekten Arne Jacobsen. Mønsteret tar utgangspunkt i en geometrisk lek med den greske bokstaven ypsilon og er med sitt samtidig strenge og organiske uttrykk behagelig for øye og sinn.

I fargen Navy Blazer er det eksklusive sengetøyet en tidløs tilføyelse til soverommet. Den noble mørkeblå fargen er ikke bare full av raffinement. Fargen forbinder seg også til nattemørket, så sengetøyet får en beroligende effekt, som sammen med den unike kvaliteten skaper grunnlaget for en god natts søvn. Et laken fra Georg Jensen Damask i en solid lerretsvevning fullender uttrykket.

Designet kommer fra en av Arne Jacobsens skisser, som er funnet frem fra arkivene av den verdenskjente danske arkitektens barnebarn, Tobias Jacobsen. I samarbeid med Georg Jensen Damask er det formfullendte mønsteret fra 1950-årene foreviget på sengetøyet YPSILON, som med sin letthet og harmoni hyller Arne Jacobsens designarv.

YPSILON-designet finnes også til baby og junior.

Arne Jacobsen legger også navn til en kolleksjon av duker, løpere, dekkeservietter og oppvaskhåndklær, som på samme vis springer ut av hans etterlatte skissesamling.

MERK! Dyne- og putetrekk kjøpes separat ved å velge ønsket størrelse


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.