Badehåndklær

NYHET

Noble Botanics

Kombiner med

Håndklær

Kombiner med

Vaskekluter

Kombiner med

Badematter

Badehåndklær

Følelsen av frotté
Følelsen av å bli omfavnet av et mykt håndkle etter en varm dusj er en helt spesiell luksus som fyller kropp og sjel med komfort og varme. I kolleksjonen finner du et stort utvalg av badehåndklær – alle i tidløse farger som enkelt kan kombineres på kryss og tvers. Alle badehåndklær er vevd i 100 % bomullsfrotté som sikrer fremragende tørkeegenskaper og en avslappet spa-stemning på badet. Opplev følelsen av ekte hverdagsluksus.

Et varmt, stort badehåndkle er verdt sin vekt i gull på mørke og kalde vinterdager, der litt ekstra pleie og mykhet er tiltrengt før man møter en ny dag. Og de beste håndklærne er nettopp dem som kan omfavne hele kroppen og absorbere vannet raskt. Våre badehåndklær er vevd av 100 % dobbelttvinnet, kjemmet bomullsgarn som sikrer gode tørkeegenskaper og tilfører myk luksus fra morgenstunden. En elsket baderomsklassiker som er tidløs i både design og holdbarhet – og som enkelt kan matches med kolleksjonens øvrige håndklær, gjestehåndklær, <a href="/vaskeklute/">vaskekluter</a> og badematter.

 

Skap spa-stemning hjemme
Den særlige følelsen av velvære som innfinner seg etter et spaopphold, er helt spesiell. Det er som at spaens fokus på avslapping og luksus fremkaller en helt særlig ro som kan være vanskelig å finne i en travel hverdag. Med luksuriøse badehåndklær i myk frotté kan spa-stemningen også skapes hjemme hos deg selv. Det er ofte de små detaljene som er de viktigste når badet skal transformeres til en velværeoase. Alle våre badehåndklær fås i den ypperste frottékvaliteten er og skånsomme mot huden. Den myke frottéen gjør det til en fryd å tørke seg etter dusjen eller håndvasken. Men håndklærnes formål trenger ikke bare å være praktisk. Faktisk kan de med fordel rulles sammen og stables på en hylle, slik at de får en plass i rampelyset og hyller inn baderommet i ekte spa-stemning. De sammenrullede badehåndklærne leder ikke alene tankene mot et luksuriøst spaopphold, de blir samtidig en dekorativ del av innredningen. La håndklærne skape et streif av luksus på badet.

 

Fokus på velvære
Myke frottéhåndklær er en velfortjent luksus i hverdagen, og våre deilige badehåndklær er ikke noe unntak. En raffinert klassiker og en uunnværlig luksus i hverdagen, der det gjerne må være plass til litt velvære. Våre badehåndklær er tilgjengelige i størrelsen 70x140 cm – en størrelse som gjør dem herlige å pakke seg inn i etter en varm dusj, men også opplagte å ta med på stranden, ved bassenget eller på en piknik i det fri. Badehåndklær er også en perfekt gave til ham eller henne som setter pris på godt design til badet. Skjem bort en du er glad i med myk hverdagsluksus som med sikkerhet vil spre glede i årene som kommer.

 

Vask og pleie
Vil du ha mest mulig ut av badehåndklærne dine, anbefaler vi at du starter med å legge dem i bløt i kaldt vann i ca. 1 time før du vasker dem første gang. Deretter vasker du håndklærne på 60°C. På denne måten sikrer du at håndklærne dine har den beste tørkeevnen fra starten. Denne fremgangsmåten vil også få løkkene til å låse seg sammen, noe som minimerer risikoen for tråduttrekk. Vi fraråder dessuten alltid å bruke tøymykner når du vasker håndklærne dine. Tøymykner legger en hinne rundt fibrene, noe som resulterer i at tørkeevnen reduseres.