Badematter

Kombiner med

Badehåndklær

Badematter 

Velvære for føttene


Et mykt underlag på badet er uunnværlig når vann skal suges opp etter dusjen, men også om morgenen hvor baderomsgulvet raskt kan føles kaldt og ubehagelig å stå på. De fleste kjenner til følelsen av å gå ut på et kaldt baderomsgulv etter en varm dusj mens vannet renner av kroppen, før man rekker å tørke det bort. Med en badematte i 100 % bomullsfrotté er det alltid mykt og behagelig å gå ut av dusjen. Samtidig sørger bademattens eksklusive kvalitet for at alt vann raskt suges opp, slik at baderomsgulvet ikke etterlates vått og glatt. På denne måten er badet raskt klar til å ta imot den neste som står klar til å bruke det. Gjør baderutinen mer komfortabel og skjem bort deg selv og føttene dine med myk hverdagsluksus som bare blir bedre med tiden. Utover å bidra med herlig velvære er en badematte også et elegant element i innredningen. Våre badematter er tilgjengelige i tidløse farger som lett kan kombineres med kolleksjonens mange frottéhåndklær for et vakkert helhetsinntrykk på badet.

 

Stil på baderommet


Badematter er kanskje ikke det første du tenker på når du står å skal innrede badet ditt. Men faktisk kan en badematte ha stor innflytelse på atmosfæren i rommet. I vår kolleksjon finner du et herlig utvalg av elegante badematter i stilige farger som både har praktiske egenskaper og samtidig bidrar flott til innredning på badet. Alle bademattene er diskrete og elegante i uttrykket, noe som gjør det enkelt å matche dem med baderommets øvrige håndklær, gjestehåndklær og vaskekluter, slik at rommet både fremstår harmonisk og elegant. En badematte er en stilfull tilføyelse til baderommet, som raskt kan byttes ut i takt med at din personlige stil endrer seg eller sesongen skifter. Skap for eksempel kontrast med en mørk farge eller la rommet lyse opp med en helt hvit. Bademattene er dessuten prydet med en innvevd logo som en dekorativ finish til det elegante designet. Ganske enkelt – praktisk og stilren hverdagsluksus som raskt blir en uunnværlig del av baderommets tekstiler.

 

Vask og pleie


Bademattens fremste oppgave er å suge opp alt vannet som uunngåelig lander på gulvet etter du har dusjet. Og de beste bademattene er de som har spesielt gode sugeevner, og som absorberer vannet raskt, slik at gulvet ikke blir vått. Vil du sikre deg at badematten din har de mest optimale tørkeegenskapene fra starten av, anbefaler vi som med alt vår frotté, at du legger den i bløt i kaldt vann i ca. 1 time. Deretter vaskes badematten ved 60°C. Det anbefales at du unngår å bruke tøymykner når du vasker badematten, da dette danner en hinne rundt fibrene og dermed medfører at tørkeevnen reduseres. Hvis du følger denne anvisningen, sikrer du deg den beste tørkeevnen – og fremgangsmåten bidrar også til at løkkene låser seg sammen, noe som minimerer risikoen for tråduttrekk.