Gjestehåndklær

Kombiner med

Badehåndklær

Kombiner med

Håndklær

Gjestehåndklær

Luksus for gjestene dine


Et gjestehåndkle er både et stilig supplement til innredningen og en helt spesiell luksus for gjestene dine. Den myke frottéen føles skånsom mot huden og har samtidig gode tørkeegenskaper som bare blir bedre med tiden. Kvaliteter som gjestene dine med sikkerhet vil sette pris på neste gang de besøker deg. Stilige gjestehåndklær er vakre elementer i innredningen og en spesiell gest til gjestene dine. Myke gjestehåndklær på baderommet viser omtanke og sans for detaljer. Og som gjest nyter man å tørke hendene sine i lekre frottéhåndklær som er spesielt beregnet til gjesten. Skjem bort gjestene dine med bomullsfrotté i høy kvalitet neste gang du inviterer dem på middag. Eller skjem bort deg selv med litt ekstra luksus som sprer glede for hele familien i hverdagen. Herlige gjestehåndklær er dessuten også en god gaveidé – for eksempel som et alternativ til blomsterbuketten neste gang du trenger en verts- eller vertinnegave. Eller som en omtenksom gave til morsdag eller farsdag. Alle gjestehåndklær er diskrete og tidløse i uttrykket, noe som gjør det enkelt å matche dem med baderommets øvrige håndklær, badehåndklær, vaskekluter og badematter.

 

Mix og match


Gjestehåndklærne i kolleksjonen er tilgjengelige i mange forskjellige farger og kan raskt tilpasses din personlige stil. Det store fargeutvalget gjør det for eksempel enkelt å matche håndklærne med innredningen i resten av hjemmet. Skap en rød tråd gjennom hele boligen, eller miks og match forskjellige farger til du finner din yndlingskombinasjon. Føler du for å endre uttrykket på badet ditt, er gjestehåndklærne samtidig et enkelt sted å starte. Og det er ofte i de små endringene forskjellen ligger. Fokus på detaljer er med til å skape en hjemmekoselig og innbydende atmosfære på badet. Gjestehåndklærne kan dessuten enkelt byttes ut alt etter humør – en mindre endring som ofte viser seg å ha stor innflytelse på baderommets uttrykk.
Et lite tips: Som et alternativ til håndklekroken, kan du med fordel rulle sammen gjestehåndklærne og plassere dem dekorativt i en kurv eller på en hylle. Som en liten ekstra hverdagsluksus som viser omtanke, og som leder tankene mot spa og velvære.

 

Frotté på kjøkkenet


Har du tenkt på at gjestehåndklær ikke trenger å være forbeholdt badet? De gjør seg også godt på kjøkkenet som et mykt supplement til oppvaskhåndkleet. Gjestehåndklærnes gode tørkeevne og praktiske størrelse gjør dem opplagte til arbeidet på kjøkkenet, der det i likhet med baderommet er behov for tekstiler av høy kvalitet. Du kan med fordel mikse og matche med kolleksjonens oppvaskhåndklær, kjøkkenhåndklær og kjøkkenkluter og skape en vakker rød tråd i kjøkkendesignet. En detalj som utstråler kvalitet og harmoni.

 

Vask og pleie


Vi anbefaler alltid at du legger frottéhåndklær i bløt i kaldt vann 1 time før de brukes første gang. Etter bløtlegging vaskes håndklærne på 60°C. På denne måten oppnår du den beste sugeevnen fra starten, og prosedyren vil også bidra til at løkkene låser seg, noe som minimerer risikoen for tråduttrekk. Vi fraråder dessuten alltid å bruke tøymykner når du vasker frotté. Tøymykner danner en hinne rundt fibrene, noe som resulterer i at tørkeevnen reduseres.