Duk til det runde bordet

Runde spisebord har blitt svært populære de siste årene – og med god grunn. De runde bordene er ideelle i både mindre og større rom, og den myke, runde formen skaper en spesielt hyggelig stemning og utgjør et stilig alternativ til de firkantede bordene. Samtidig legger de runde bordene opp til samtaler som involverer hele bordet, og medfører at alle kan følge med, delta og ha øyekontakt med hverandre. På den måten kan dialogen enkelt holdes i gang med alle, og det runde bordet blir et samlingspunkt for venner. Populariteten til de runde bordene har skapt stor etterspørsel etter runde duker, og derfor har vi lansert en rekke av våre mest populære design i runde utgaver.


Runde klassikere for enhver smak

Juleduken, Påskeduken og dukene fra Snowflakes  og den klassiske Arne Jacobsen-kolleksjonen hører alle sammen til i rekken av design du kan få til det runde bordet De stilige mønstrene er blant de mest populære i kolleksjonen, og derfor bør de selvfølgelig også fås i den runde formen.


Gjennom vår lange historie er det flere design som har skilt seg ut og markert seg som ekte klassikere i kolleksjonen. Tidløse i både uttrykk og holdbarhet – noen har til og med gått i arv gjennom generasjoner. Påskeduken og Juleduken av Bodil Bødtker-Næss er gode eksempler på nettopp dette. Begge dukene er faste innslag når julen og påsken nærmer seg og familien igjen samles rundt bordet.


Mønsteret på de runde dukene er tilpasset slik at de passer perfekt til bordet. Dukene har en diameter på 165 cm, og med et anbefalt nedheng på 20–25 cm passer de dermed til et bord med en diameter på opptil 120 cm. På den måten er du garantert det vakreste fall rundt bordet.


En duk til alle anledninger

Uansett om anledningen er en middag med venner, bryllup, bursdag eller en hverdagskveld som kaller på litt ekstra, så starter det vakkert dekkede bordet med en duk. Uavhengig av om du foretrekker firkantede eller runde bord, er vi glade for å kunne tilby stilige duker som passer til enhver anledning og gjør borddekkingen vakker på et øyeblikk. Vakre, runde duker med enkle og tidløse design som vil være elegante på bordet i en hvilken som helst anledning.


Suppler med kolleksjonens servietter og spisebrikker i matchende farger for en stilig prikk over i-en – eller velg servietter og spisebrikker i kontrastfarger til den runde duken og skap et personlig uttrykk på bordet.