_Alt text

FOREST

En eventyrlig favoritt

Forest er en kolleksjon av tekstiler for både barn og voksne med et elegant vevd mønster av dådyr, harer og fugler i en skog av nyutsprungne trær. Mønsteret er inspirert av et vakkert 1800-talls gobelin fra Georg Jensen Damasks arkiver.

FOREST Kids Bed Linen Clear Blue Interior 935X900px
FOREST

Til de minste

Forest

La barna være i en skog av eventyr. Georg Jensen Damasks Forest-serie har et elegant jacquardvevd motiv av dådyr, kaniner og fugler som boltrer seg blant nyutsprungne trær. En verden som er spesielt egnet for barn. I kolleksjonen finner du nattøy, sengetøy, babyteppe og koffert til de minste.
_Alt_text

FOREST

Fortid møter nåtid

Motivet på Georg Jensen Damasks Forest-kolleksjon er inspirert av et 200 år gammelt gobelin som har vært bevart i merkets arkiver siden midten av 1800-tallet. Det historiske opphavet understrekes i det nye designet av en eksklusiv jacquardveving.
_Alt text
_Alt_text

BRODERI

Personlig broderi

Setter du broderi på en pysjamas for voksne, kan du pryde den med fire tegn, mens du kan bruke opptil åtte tegn på en barnepysjamas. Da kan det stå både Valdemar, Ellinor eller Max.
Du kan være kreativ med bokstavene og skrive alt fra mus til hus, men du kan også være klassisk og velge de bokstavene som er dine. Når du først har satt initialene dine på nattøyet, blir settet ditt for alltid. Vi liker den tanken.
PS. Når du kjøper en brodert pysjamas, kan du ikke bytte settet – men det håper vi heller ikke du får lyst til. Kjøper du en pysjamas i gave, pakker vi den pent inn.