_Alt text

BRYLLUPSGAVER

En minneverdig dag

Gled brudeparet med en eksklusiv gave på deres store dag. En unik gave, som i årene som kommer vil vekke vakre minner og flette seg inn i brudeparets egen historie hver gang den brukes.

935X900 117
BRYLLUPSGAVER

Kvalitet og sublimt håndverk

Les mer om vår gaveinnpakning

Det ligger mange tanker, følelser og ikke minst symbolikk i en bryllupsgave. Bli inspirert til å finne den helt riktige bryllupsgaven til brudeparet blant boligtekstiler designet av ikoniske danske navn, både fortidens stemmer og nåtidens moderne designere. Enhver gave fra Georg Jensen Damask er essensen av kvalitet og sublimt håndverk, forfinet gjennom århundreder av en av Danmarks eldste designvirksomheder. Å gi gaver innebærer både forventning og glede, men selve innpakningen er også en del av gaven. Bryllupsgaven skal jo gjerne ta seg elegant ut på gavebordet! Derfor kan du velge at få bryllupsgaven vakkert pakket i vår spesialdesignede gaveinnpakning, som oser av eksklusivitet.
_Alt text

Skjem bort brudeparet med

Sengetøy av god kvalitet
_Alt text

Skjem bort brudeparet med

Vakre frottéhåndklær
_Alt_text

Vakkert innpakkede gaver

Marker livets store milepæler og spesielle merkedager med gaver som bringer glede hos mottakeren i mange år fremover. Vi vet at vakker innpakning er en viktig del av opplevelsen ved å gi en gave, og derfor bruker vi alltid tid på å pakke inn gavene dine nøye.