_Alt text

GAVEIDÉER

En minneverdig dag

Det er så fantastisk å finne kjærligheten og minst like vakkert å skape et hjem. Finn duker, håndklær og sengetøy til brudeparet som verdsetter ikonisk design og tidløse tekstiler.
Gavesider29
BRYLLUPSGAVER

Forkjel med Damask

Shop her

Gjennom flere hundre år har duker og andre vevde tekstiler vært populære bryllupsgaver. Hvis du skal i et bryllup i år, er en duk et godt gavevalg til brudeparet.
_Alt text

_Alt_text

Pent pakket inn

Georg Jensen Damask er myke gaver til hverdagen vevd av de beste materialer, og uansett om du kjøper oppvaskhåndklær til din bror, pyjamas til din mor eller håndklær til den du er glad i, pakker vi gaven pent inn. Bare husk å krysse av når du sjekker ut varene dine.

Bryllupsgaver

Det ligger mange tanker, følelser og ikke minst symbolikk i en bryllupsgave. Bli inspirert til å finne den helt riktige bryllupsgaven til brudeparet blant boligtekstiler designet av ikoniske danske navn, både fortidens stemmer og nåtidens moderne designere. Enhver gave fra Georg Jensen Damask er essensen av kvalitet og sublimt håndverk, forfinet gjennom århundreder av en av Danmarks eldste designvirksomheder.

Å gi gaver innebærer både forventning og glede, men selve innpakningen er også en del av gaven. Bryllupsgaven skal jo gjerne ta seg elegant ut på gavebordet! Derfor kan du velge at få bryllupsgaven vakkert pakket i vår spesialdesignede gaveinnpakning, som oser av eksklusivitet.