_Alt text

GAVEIDÉER

Takk for invitasjonen

Skikken er gammel, men effekten er stor. Vis dem som inviterer til middag og fest, at du setter pris på invitasjonen. Et forkle, et håndkle eller et sett med servietter er gode alternativer til den tradisjonelle buketten.
EASTER Tea Towel 1959 Tea Towel Lightgreen 935X900px
GAVER TIL VERTEN

En kjærlig tanke for noen som fortjener det

Shop her

En gave til verten eller vertinnen er en søt og omtenksom gestus som viser at du setter pris på invitasjonen. Uansett om det gjelder en uformell sammenkomst eller det helt store middagsselskapet i helgen.
_Alt text

_Alt_text

Pent pakket inn

Georg Jensen Damask er myke gaver til hverdagen vevd av de beste materialer, og uansett om du kjøper oppvaskhåndklær til din bror, pyjamas til din mor eller håndklær til den du er glad i, pakker vi gaven pent inn. Bare husk å krysse av når du sjekker ut varene dine.

Gaver til verten

Hverdagsluksus som gave
En gave til verten eller vertinnen er en søt og omtenksom gestus som viser at du setter pris på invitasjonen. Uansett om det gjelder en uformell sammenkomst eller det helt store middagsselskapet i helgen, er det en god idé å ta med en liten gave som signaliserer at du setter pris på gjestfriheten og det arbeidet som er lagt ned i begivenheten. Vertinnegaven er med andre ord en kjærlig tanke til en som fortjener det.

 

Gaven til verten eller vertinnen
I kolleksjonen fra Georg Jensen Damask er det rikelig anledning til å finne den helt rette gaven til verten eller vertinnen. Vi har samlet et utvalg av hverdagsluksus til hele hjemmet som garantert vil spre glede – og være et godt alternativ til en blomst. Vis din takknemlighet med litt lekker fornyelse til boligen i den velkjente damaskkvaliteten. Gå for eksempel på oppdagelsesferd i kolleksjonen av vakre oppvaskhåndklær, stilige kjøkkenkluter eller elegante servietter og skjem bort vertinnen med godt design som vil vekke glede lenge etter at gaven er gitt. Og ikke glem å få vertinnegaven pakket vakkert inn i vår spesialdesignede gaveinnpakning, som utstråler eksklusivitet.

 

Funksjonelt design til kjøkkenet
Skjem bort verten eller vertinnen med funksjonell hverdagsluksus til kjøkkenet. Med dekorative oppvaskhåndklær, vakre kjøkkenhåndklær eller lekre kjøkkenkluter sier du takk med en gave som sprer glede – både til tørk og i bruk. En praktisk og elegant vertinnegave som vil falle i god jord og lette arbeidet på kjøkkenet etter at middagen er overstått og gjestene har gått hjem. Miks og match farger eller sett sammen en gave med både kjøkkenhåndkle, oppvaskhåndklær og kjøkkenkluter og gi bort den komplette kjøkkenpakken neste gang du skal forære en vertinnegave.

 

Velvære til vertinnen
De fleste setter pris på litt velvære på badet, og uansett om du går for lekre gjestehåndklær, stilige vaskekluter eller myke badehåndklær, er du sikker på å gi bort en vertinnegave i den deiligste kvalitet. Den myke frottéen utstråler eksklusivitet og egner seg perfekt som litt velfortjent luksus til verten eller vertinnen. Utforsk vårt utvalg av stilige håndklær og finn den helt riktige fargen til vertinnen. Deilige håndklær i 100 % bomull med optimale tørkeegenskaper og lang levetid er utvilsomt en myk pakke som vil falle i god jord hos gavemottakeren.

 

Vertinnegave til bordet
Vertinnegaven kan med fordel bestå av elegant fornyelse til borddekkingen. Gå for dekkeservietter til verten eller vertinnen, som fortjener litt godt design på bordet på hverdagene. Eller velg et sett med vakre servietter i lin eller bomull, slik at borddekkingen raskt og enkelt kan piffes opp – til frokosten eller den store middagen i helgen. Vår kolleksjon av bordtekstiler består av et bredt spekter av farger og uttrykk, og noen av våre mest populære mønstre er gjengitt på dekkeservietter slik at bordet ikke alltid må dekkes med duk. Skjem bort vertinnen med design som kan piffe både julebordet, påskebordet eller hverdagsbordet opp på et øyeblikk. Design til bordet er alltid en god gaveidé som en takk for vertens eller vertinnens anstrengelser – og ikke glem at de fine kjøkkenklutene i lin og bomull også gjør seg godt som servietter.