_Alt text

GAVEIDÉER

Myke gaver til alle

Er du på utkikk etter en spesiell gave uten helt å vite hva du vil gi? Hos Georg Jensen Damask finner du myke tekstiler og kompromissløst design. Sengetøy, håndklær, oppvaskhåndklær, duker, servietter og nattøy til de du er glad i.

_Alt_text

Gaveideér

Gaven til verten

Skikken er gammel, men effekten er stor. Vis dem som inviterer til middag og fest, at du setter pris på invitasjonen. Et forkle, et oppvaskhåndkle eller et sett med servietter er gode alternativer til den tradisjonelle buketten.

GAVER TIL VERTEN

En kjærlig tanke
_Alt_text

Gaveideér

Gaver til bursdagsbarnet

Hva gir man bursdagsbarnet som har alt? Myke håndklær i frotté, et oppvaskhåndkle i god kvalitet eller en duk med ikonisk mønster? Finn gaver til ham og henne som har bursdag, her.

GRATULERER MED DAGEN

En spesiell gave
_Alt_text

Gaveideér

Gaver til brudeparet

Det er så fantastisk å finne kjærligheten og minst like vakkert å skape et hjem. Finn duker, håndklær og sengetøy til brudeparet som verdsetter ikonisk design og tidløse tekstiler.
_Alt_text

Pent pakket inn

Georg Jensen Damask er myke gaver til hverdagen vevd av de beste materialer, og uansett om du kjøper oppvaskhåndklær til din bror, pyjamas til din mor eller håndklær til den du er glad i, pakker vi gaven pent inn. Bare husk å krysse av når du sjekker ut varene dine.

Gaver

Fødselsdager, bryllup eller dåp. I julen eller noen av de andre høytidene. Eller når mottageren minst venter det.

Der er et hav av muligheter i kolleksjonen fra Georg Jensen Damask, og med sitt høye nivå og gjennomførte kvalitet er de mer enn velegnet til gaver. Fra den lille utsøkte overraskelsen til den eksklusive gaven. For å hjelpe deg litt på vei, har vi funnet frem gaveforslag i forskjellige priskategorier, så det blir samsvar mellom gavebudsjettet og anledningen.

Å gi gaver innebærer både forventning og glede, men selve innpakningen er også en del av gaven. Du kan naturligvis velge å få gaven din vakkert pakket i vår spesialdesignede gaveinnpakning, som oser av eksklusivitet.