Kjøkkentilbehør

Kjøkkentilbehør fra Georg Jensen Damask er skapt etter samme sterke prinsipp som resten av sortimentet: en kombinasjon av funksjonalitet, godt håndverk og naturlige kvalitetsmaterialer. Designet er ganske enkelt og klassisk akkurat som resten av kolleksjonen. Vårt kjøkkentilbehør er designet for å passe til våre andre tekstiler til kjøkkenet.

Kombiner kjøkkentilbehøret på kryss og tvers med oppvaskhåndklær, kjøkkenhåndklær og kjøkkenkluter – og skap din egen personlige stil.

 

Vevd i de beste materialene
Vårt kjøkkentilbehør er vevd i naturlige materialer som høykvalitets lin og bomull. Tekstilene holder seg derfor vakre i mange år – vask etter vask.

De fleste av oss bruker mye tid på kjøkkenet hver eneste dag. Forklær, grytekluter og annet flott kjøkkentilbehør skaper en hyggelig atmosfære i rommet. Tekstilene tilfører en mykhet til kjøkkenet, som ofte er laget av harde materialer som tre, stein, messing og stål. Kontrasten mellom materialene skaper et vakkert uttrykk.

 

En gave som varer lenge
Fint kjøkkentilbehør er en god gaveidé til en som setter pris på kvalitet og design – og som liker å tilbringe tid på kjøkkenet. Gaven vil skape glede hos mottakeren i mange år fremover.

Vår kolleksjon av kjøkkentilbehør er skapt av vårt eget designteam, som fokuserer på å designe interiør til hjemmet, noe som er med på å skape rammene for et godt hjem.