Loungewear

NYHET

Loungewear fra Forest-kolleksjonen

Loungewear

Nattøy til kvinner og barn
Til både kvinner og barn er det en pyjamas, en skjortekjole og shorts, og til babyer inneholder kolleksjonen en pyjamasheldress med praktisk knappeåpning langs bena. Vårt loungewear er vevd av 100 % bomull i en økologisk percaleveving og i det damaskvevde Facet-mønsteret – et av våre mest populære design til sengen.

 

Mykt og pustende
Bruk vårt loungewear på dager hvor antrekket skal være avslappet og komfortabelt hjemme, men hvor du samtidig vil føle deg elegant, eller bruk kolleksjonens deler som mykt nattøy som støtter den viktige nattesøvnen – både for voksne og barn. Bomullskvaliteten er både lett og pustende og derfor ideell å sove i.

 

Kimonoer og badekåper
Våre kimonoer og badekåper er perfekte etter et bad eller bare som behagelige og uformelle klær i helgen for både voksne og barn. Både våre linkimonoer og badekåper i bomullsfrotté er gode til strandturen etter en dukkert i sjøen. De er vevd av myke, naturlige materialer som både er komfortable og har et elegant uttrykk.

 

Vakker og personlig gave
En pyjamas, en nattskjorte, en vakker kimono eller en myk badekåpe er en personlig og luksuriøs gave som bringer glede hos mottakeren i lang tid etter at vedkommende har mottatt den. Loungewear er en fantastisk gave til både barn og voksne – som passer til alle anledninger.