Badekåper

Badekåpene våre fås i flere design og er sydd i velkjente materialer fra tekstiluniverset vårt: lekker bomull, lin av høyeste kvalitet og myk frotté, som brukes som fôr i den varme varianten. Ren hverdagsluksus, som bidrar til skånsomt velvære fra morgenen av, både på en varm sommerdag eller ved vinterbading i minusgrader. Ren velvære for kropp og sjel.

 

Badekåpen er et tidløst klesplagg. Et plagg som hyller livet og langsomheten. I dag handler det mer enn noen gang om å sette ned tempoet og skape plass til ro og harmoni i en travel hverdag. Her hjelper badekåpen på vei med sitt myke vesen som svøper kroppen inn i luksus og gjenskaper følelsen av søndag og andre stille stunder med klokken stilt på uendelig. Alle badekåper fra Georg Jensen Damask er designet slik at de passer til både menn og kvinner i kraft av et klassisk snitt.

 

Den eksklusive, vaffelvevde badekåpen er en klassiker i damaskkolleksjonen og fås både med og uten fôr. Vi anbefaler varianten med frottéfôr til kjølige dager når det er bruk for en spesielt varm omfavnelse. Den luksuriøse kimonoen i en lekker linkvalitet har sterke referanser til fortidens vevetradisjoner hos Georg Jensen Damask, hvor alt ble vevd i lin, og linkimonoen prydes også av en brodert logo på brystet som en spesiell detalj og et kvalitetsstempel.

 

En kimono er et opplagt valg som en eksklusiv gave til deg selv eller til en du er glad i. Det er en gave som tilfører hverdagens rutiner en følelse av luksus og velvære. Til farsdagen. Til morsdagen. Til din elskede. Til vinterbaderen. Eller til brudeparet som liker å omgi seg med luksus og vil nyte å kunne pakke to badekåper eller de lette utgavene i vaffelvevd bomull i kofferten til bryllupsreisen.