Voksne

Kombiner med

Sengetøy

Voksne

Luksuriøst nattøy


Vårt nattøy er nytolkede klassikere. Pyjamas, skjortekjole og shorts i percalekvalitet er vevd av økologisk bomull, mens vår Facet-pyjamas er damaskvevd av 100 % bomull. For begge design gjelder det at bomullen er av beste kvalitet, og at den er både lett og pustende. Derfor er både pyjamas, shorts og skjortekjoler behagelige å sove i.

 

Klassiske kimonoer


Våre kimonoer har et enkelt og elegant design, og kvaliteten gjør dem til en luksuriøs investering som vil vare i mange år. Linkimonoen er en klassiker i kolleksjonen, og med sitt enkle snitt og sin herlige tunge linkvalitet gir den en følelse av velvære. Vår kimono i vaffelvevd bomull er også en klassisk kimono i et enkelt design som skaper velvære om morgenen, etter badet og på reisen.

 

Badekåper i myk frotté


Etter badet føles det luksuriøst å ta på seg en av våre myke badekåper i frotté laget av 100 % økologisk bomull. De finnes i to design – én med en stor og deilig hette og én uten. Begge badekåpene varmer og omslutter kroppen på kjølige morgener, etter et bad eller på en tur til stranden. Badekåpene er også perfekte til vinterbading. De har bomullskantebånd på de innvendige sømmene – en eksklusiv detalj som skaper ekstra komfort.