Damaskvevd julebordløper

En klassisk bordløper

En julebordløper fra Georg Jensen Damask er ideell på kalde desemberdager, som et samlende element for pynten midt på bordet. Julebordløperen med klassisk julemotiv er damaskvevd i 100 % dobbeltvunnet kjemmet bomull og fås i fire fine julefarger.

 

Ikonisk juledesign

Julebordløperen Christmas har et vakkert damaskvevd julemotiv av flettede julehjerter og stiliserte grankvister. Dette mønsteret ble designet i 1975 av vever og tekstildesigner Bodil Bødtker-Næss, som var med i den indre kretsen av tekstilkunstnere rundt Georg Jensen Damasks veverier på 1970-tallet. Det ikoniske juledesignet er elsket av generasjoner og går igjen i en større damaskvevd julekolleksjon, som i tillegg til julebordløperen inneholder juleduk, julespisebrikker, juleoppvaskhåndklær og juletreteppe.

 

Dekk opp til desember

Hos Georg Jensen Damask verdsetter vi ritualene rundt det gode måltid. Å dekke opp til jul er en viktig tradisjon, og det gjelder også på dagene i desember, hvor høytiden blander seg med daglige rutiner. Georg Jensen Damasks julebordløper legger ikke bare opp til gode stunder rundt bordet, men også til et bord som står vakkert når det ikke er i bruk. Bordløperen med julemotiv kan med fordel suppleres med lys og stoffservietter i en vakker julefarge.

 

Julefarge

Georg Jensen Damasks klassiske, røde julebordløper er til deg som holder på tradisjonene og gjerne vil at julen skal være rød. Julefargen Deep Red er varm og nostalgisk og gjør umiddelbart julebordet ditt vakkert og stemningsfullt. Den grønne julebordløperen sender tankene mot granskogen og det gamle København, mens en lysegrå julefarge er det rette valget til minimalisten som gjerne vil hedre julen diskret og elegant. Du kan også få julebordløperen i en fargevariant med gull.