Juleoppvaskhåndklær

Damaskvevde juleoppvaskhåndklær

Et klassisk juleoppvaskhåndkle

Et juleoppvaskhåndkle fra Georg Jensen Damask skaper øyeblikkelig desemberstemning på kjøkkenet. Juleoppvaskhåndklærne er damaskvevd i 100 % dobbeltvunnet kjemmet bomull og har Bodil Bødtker-Næss’ ikoniske julemotiv innvevd i stoffet. I tillegg til det damaskvevde juleoppvaskhåndkleet, kan du også få en God Jul-variant av klassikeren, det stripete oppvaskhåndkleet Abild.

 

Ikonisk juledesign

Oppvaskhåndklærne har et vakkert damaskvevd julemotiv av flettede julehjerter og stiliserte grankvister. Mønsteret ble designet i 1975 av vever og tekstildesigner Bodil Bødtker-Næss, som var med i den indre kretsen av tekstilkunstnere rundt Georg Jensen Damask på 1970-tallet. Det ikoniske motivet går igjen i en større damaskvevd julekolleksjon, som i tillegg til juleoppvaskhåndklærne består av juleduk, julebordløper, julespisebrikker og juletreteppe.

 

Pynt opp kjøkkenet til jul

Å gjøre seg klar til jul handler ikke bare om stjerner og håndklippet julepynt, men om å la julestemningen senke seg i alle rom. På kjøkkenet kan et oppvaskhåndkle med julemotiv fra Georg Jensen Damask bidra til å markere at desember er over oss og at julen er på vei. Oppvaskhåndklærne er også gode hjelpere når glass og bestikk skal tørkes av og gjøres klare til julebordet. Juleoppvaskhåndklærne er dessuten fine som gave.

 

Tre vakre julefarger

Georg Jensen Damasks juleoppvaskhåndkle Christmas fås i tre forskjellige julefarger. Et rødt juleoppvaskhåndkle til deg som holder på tradisjonene og gjerne vil at julen skal være rød, et grønt juleoppvaskhåndkle sender tankene mot granskogen og det gamle København, mens en lysegrå julefarge er det rette valget til minimalisten som gjerne vil hedre julen diskret og elegant.