Damaskvevde julespisebrikker

En klassisk spisebrikke

En julespisebrikke fra Georg Jensen Damask er ideell til kalde desemberdager. Julespisebrikken finnes i to varianter. Mens Christmas er en damaskvevd spisebrikke i 100 % dobbelttvunnet kjemmet bomull, er Christmas Rustic damaskvevd i 50 % lin og 50 % bomull. Spisebrikkene er pene og praktiske i bruk og fås i flere fine julefarger.

 

Ikonisk juledesign

Julespisebrikkene Christmas og Christmas Rustic har et vakkert damaskvevd julemotiv av flettede julehjerter og stiliserte grankvister. Dette mønsteret ble designet i 1975 av vever og tekstildesigner Bodil Bødtker-Næss, som var med i den indre kretsen av tekstilkunstnere rundt Georg Jensen Damasks veverier. Det ikoniske juledesignet, som er elsket av generasjoner, går igjen i en større damaskvevd julekolleksjon, som i tillegg til de to variantene av julespisebrikker inneholder juleduk, bordløper, oppvaskhåndklær og juletreteppe.

 

Dekk opp til desember

Enten du bare er deg, om dere er to eller en hel familie. Å dekke opp til jul er en viktig tradisjon, og det gjelder også på de kalde dagene i desember, hvor høytiden blander seg med daglige rutiner. Georg Jensen Damasks julespisebrikker legger opp til gode stunder rundt bordet og kan fint suppleres med et stearinlys og stoffservietter i en vakker julefarge. Hos Georg Jensen Damask verdsetter vi ritualene rundt det gode måltid – også i desember.

 

Spisebrikker i julefarger

Georg Jensen Damasks klassiske, røde julespisebrikker er til deg som holder på tradisjonene og gjerne vil at julen skal være rød. Julefargen Deep Red er varm og nostalgisk og gjør umiddelbart julebordet ditt vakkert og stemningsfullt. De grønne julespisebrikkene sender tankene mot granskogen og det gamle København, mens en lysegrå julefarge er det rette valget til minimalisten som gjerne vil hedre julen diskret og elegant. Du kan også få julespisebrikker i to fargevarianter med gull.