Damaskvevd desember: Julekalender og Julesok til gaver

En klassisk julekalender

En julekalender med 24 små gaver er en hyggelig skikk og henger du pakkene på en vattert julekalender sydd av satengvevd stoff er den attpåtil stemningsfull å se på. Georg Jensen Damasks lysegrå julekalender er vevd i 100 % lin og har små broderte hjerter og tallene 1–24. Ved hver dato sitter det en liten metallring som kalendergaven kan hektes på. Den damaskvevde julekalenderen har to stropper slik at den lett kan henges opp, vakkert og dekorativt.

 

Damaskvevd julesokk

Forventningens glede er den beste, og julesokken Christmas, satengvevd av 100 % lin med små broderte hjerter og en diskret Georg Jensen Damask-logo, er også pen å se på. Vattert, monokrom og minimalistisk med diskret motiv. Legg små gaver i julesokken hver dag i desember og opplev hvordan julegleden sprer seg. Julesokken er den moderne versjonen av en tradisjonell julesokk.

 

Pynt til jul

Å gjøre seg klar til jul handler ikke bare om stjerner og håndklippet julepynt, men om å la julestemningen senke seg i alle rom. En julekalender eller en julesokk med julemotiv fra Georg Jensen Damask er med på å markere at desember er over oss og at julen er på vei. Juletilbehør i damask- eller satengvevd tekstil er elsket på tvers av generasjoner og en julekalender eller julesokk vil med nennsom oppbevaring kunne gå i arv.

 

La pakkene stråle

Georg Jensen Damasks julesokk og julekalender Christmas fås i julefargen Light Grey, som er en lysegrå nyanse som gir julekalenderen et elegant uttrykk. Kalender og sokk er enkle å integrere med de fargene du ellers vil pynte opp med og passer vakkert inn i alle typer innredning.