Juletretepper

Legg damask under treet


I de fleste hjem er et vakkert pyntet juletre fast inventar i desember. Hos Georg Jensen Damask er juletreet også i sentrum når det hviler på det åttekantede Juletreteppe, dekorert med karakteristiske julehjerter og granbar fra Juleduken av Bodil Bødker-Næss. Det elskede mønsteret vekker nostalgi og juleminner i svært mange hjem, og med juletreteppet får den tradisjonelle juleduken en vakker og dekorativ følgesvenn. Juletreteppet har med sin unike form og sitt tradisjonelle mønster et – på en og samme tid – moderne og klassisk uttrykk og inngår som en naturlig del av juledekoreringen. Juletreteppet er vevd i 100 % bomull og forener med sitt stemningsfulle design håndverk, kvalitet og elegant design.

 

Et signaturdesign i kolleksjonen


Juletreteppet bærer det velkjente julemotivet som først og fremst pryder den ikoniske juleduken. Men Bodil Bødtker-Næss’ harmoniske mønster er også omsatt til dekkeservietter og bordløpere, så julebordet trenger ikke nødvendigvis være dekket med en duk. I dag har det populære julemønsteret blitt et signaturdesign i kolleksjonen og en bærer av tradisjoner rundt juletid. Med det vakre juletreteppet understrekes det pyntede treets skjønnhet, alt imens det karakteristiske designet feirer julen som hjertenes fest.

Den åttekantede formen understreker stjernen i mønsteret og gjør juletreteppet til et moderne innslag i julens klassiske julepynting. Teppet er som de andre designene i kolleksjonen skapt med henblikk på å skulle holde gjennom mange år og med tiden bli en fast tradisjon under juletreet i desember – både når det gjelder kvalitet og uttrykk.

 

Juletreets faste følgesvenn


Juletreteppet er tilgjengelig i et fargeutvalg som gjør det lett å kombinere med de øvrige juledesignene i kolleksjonen. Uansett om du liker det klassiske røde eller det noble mørkeblå best, får du et teppe som er enkelt å matche med julens karakteristiske farger. Gå etter en stilren rød tråd for den helt tradisjonelle julestemningen, eller miks og match mellom farger og skap en sammensetning som setter ditt eget personlige preg på julens look. Det elegante juletreteppet dannet et vakkert underlag for juletreet og setter en dekorativ prikk over i-en på julepyntingen.