_Alt text

NYHET

Poetisk barnekolleksjon

Våren spirer, dyreungene våkner og solen bryter frem. Forest er en klassisk barnekolleksjon av jacquardvevde tekstiler i økologisk bomull med motiv av trær, dådyr og kaniner diskret vevd inn i tekstilet. Motivet er hentet fra et 1800-talls gobelin funnet i Georg Jensen Damasks arkiv.

Forest Www4
FOREST

Til natt og dag

Se hele Forest samlingen her

Forest sengesett til barn i alle aldre gjør det innbydende å hoppe til køys. Sengesettet er vevd i 100 % økologisk bomull, det har motiver av trær, dådyr og kaniner vevd inn i stoffet og fås i fargene Clear Blue og Misty Yellow. Sengetøyet fås dessuten i voksenstørrelse. Kolleksjonen inneholder også et vattert teppe som er mykt å leke på for de minste. Teppet har den karakteristiske Georg Jensen Damask barnelogoen brodert i det ene hjørnet og er som resten av kolleksjonen vevd i økologisk bomull. Ps. Kjøper du som gave, pakker vi pent inn.
_Alt text

_Alt_text

FOREST

Mykt kledd

Til stille morgener og fredelige netter. I Forest-kolleksjonen finner du pyjamassett til barn i de to fargene Misty Yellow og Clear Blue, vevd i økologisk bomull og med to lommer. Mykt nattøy som gjør det enkelt å skifte fra dag til natt. Når du kjøper en pyjamas eller nattskjorte fra Georg Jensens Damask Forest-kolleksjon, kan du få brodert initialene eller navnet ditt på brystet.
_Alt_text

BRODERI

Personlig pysjamasen

Setter du broderi på en pysjamas for voksne, kan du pryde den med fire tegn, mens du kan bruke opptil åtte tegn på en barnepysjamas. Da kan det stå både Valdemar, Ellinor eller Max.
Du kan være kreativ med bokstavene og skrive alt fra mus til hus, men du kan også være klassisk og velge de bokstavene som er dine. Når du først har satt initialene dine på nattøyet, blir settet ditt for alltid. Vi liker den tanken.
PS. Når du kjøper en brodert pysjamas, kan du ikke bytte settet – men det håper vi heller ikke du får lyst til. Kjøper du en pysjamas i gave, pakker vi den pent inn.