Gjør pysjamasen din personlig

Ønsker du at nattøyet ditt skal være ekstra personlig, broderer vi gjerne bokstaver på det. Nederst på ermet til de voksne og på brystet til barn. Vi kan brodere med seks farger som enten matcher eller står i kontrast med fargen på pysjamasen din.

_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text

Personlig broderi

Setter du broderi på en pysjamas for voksne, kan du pryde den med fire tegn, mens du kan bruke opptil åtte tegn på en barnepysjamas. Da kan det stå både Valdemar, Ellinor eller Max.
Du kan være kreativ med bokstavene og skrive alt fra mus til hus, men du kan også være klassisk og velge de bokstavene som er dine. Når du først har satt initialene dine på nattøyet, blir settet ditt for alltid. Vi liker den tanken.
PS. Når du kjøper en brodert pysjamas, kan du ikke bytte settet – men det håper vi heller ikke du får lyst til. Kjøper du en pysjamas i gave, pakker vi den pent inn.
Forside5
PERSONLIG DESIGN

Navnehåndklær

Sæt ord på håndklædet

Få navnet ditt vevd inn i Terry-badehåndkleet ditt eller gi et personlig håndkle med navn til en du er glad i. Håndklærne er vevd av 100 % egyptisk bomull og fås i fargene Rose og Grey. Har du lyst, kan du avslutte navnet med et hjerte eller du kan skrive et årstall i stedet. Kanskje fødselsåret ditt eller det året dere giftet dere? Du kan også skrive f.eks. Skovly, hvis håndkleet hører til på hytta. Navnehåndkleet er en åpenbar gaveide. Vi vever navnehåndklær tre ganger i året. Legg inn bestillingen innen d. 31. mai 2024 og få håndkleet levert i oktober 2024.