Baby- og juniorsengetøy

Kombiner med

Laken til de minste

Kombiner med

Babyhåndklær

Skjem bort noen du er glad i

Vakkert innpakkede gaver

Baby- og juniorsengetøy

Fra de helt enkle mønstrene med rot i designhistorien til eventyrlige universer. Alt sammen i myke og beroligende fargetoner, som er så gode å omgi barna med i de første årene, når deres verden er full av sanseinntrykk.

Det er tenkt nøye over både kvalitet, uttrykk og estetikk når det gjelder tekstilene til de små, og barnekolleksjonen med håndklær og sengetøy er langtidsholdbare i både design og kvalitet. Så når familiens minste vokser fra de myke tekstilene, kan de gå i arv til de neste i rekken.

Med Georg Jensen Damasks kolleksjon til baby og junior kan du gi velvære til de små med eksklusiv kvalitet og myke tekstiler i noen av de stundene der det er spesielt godt med litt luksus. Etter morgen- eller kveldsbadet. Når de skal sove. I hverdagen. På ferien.

De lekre badehåndklærne med hette er i samme utsøkte kvalitet som alle øvrige håndklær i sortimentet og innhyller de små i mykhet og varme. Det myke sengetøyet til baby og junior fra Georg Jensen Damask gir velvære og en blid nattesøvn. For en fullkommen opplevelse anbefaler vi å supplere med lakener i samme høye kvalitet.

Som en spesiell service kan du uten merkostnad få spesialsydd babysengetøy og juniorsengetøy i de klassiske designene fra hele vår kolleksjon av sengetøy, hvis du ønsker det samme designet på soverommet og barnerommet, eller vil gi en helt spesiell gave.

Både de spesialsydde løsningene og hele Georg Jensen Damask-kolleksjonen av tekstiler til baby og junior er opplagte å gi som dåpsgave eller til navngivningsfesten, i fødselsdagsgave og julegave, når barn, barnebarn og oldebarn skal skjemmes bort med dansk design av høyeste kvalitet.