Dobbeltdyner

Kombiner med

Myke lakener

Kombiner med

Sengetepper og puter

Dobbeltdyner

Eksklusivt sengetøy til dobbeltdynen


Soverommet er et av hjemmets viktigste rom. Det er her vi slapper av, lader opp og henter energi i en travel hverdag. Vi tilbringer mange timer på soverommet, og derfor er det viktig å omgi oss med tekstiler som kan skape rammen om en god natts søvn. I sengetøy-kolleksjonen finner du både sengetøy til enkel dyne, dobbel dyne og for de minste i familien i baby- og juniorstørrelser. Alt i klassisk design og vakre fargenyanser som beroliger øyet og er med på å skape en avslappet atmosfære på soverommet.

 

Dobbeltdyne i tidløs design


En dobbeltdyne er opplagt for deg og partneren din – eller hvis du foretrekker en litt større dyne enn en enkeltdyne. Våre preferanser er forskjellige når det gjelder god søvn, og det kan variere veldig hva vi legger vekt på når vi skal ha nye soverom-tekstiler. Likevel er det viktig å velge dyne, sengetøy og laken i design og materiale som passer deg og dine søvnvaner.

Uansett om du foretrekker enkeltdyne eller dobbeltdyne, så finner du elegant sengetøy som passer til din smak i sortimentet vårt. Se og opplev kolleksjonen vår og se vårt store utvalg av sengetøy i ypperste kvalitet. Man har tenkt nøye over uttrykk og estetikk slik at du kan finne designen som passer til nettopp din stil. Liker du best et ensfarget, strømlinjet uttrykk, eller liker du best sengetøy med mønstre og vakre detaljer? Våre tekstiler er laget i nært samarbeid med anerkjente og talentfulle skandinaviske designere, arkitekter og vevere som deler vår lidenskap. Se det store utvalget av sengetøy til dobbeltdyner og finn din favoritt blant elegante klassikere fra blant andre Arne Jacobsen, Kim Naver og Bent Georg Jensen. Vakker og skjønn design som gir deg en god nattesøvn og som ser flott ut på soverommet.

Med dobbeltdynesett fra Georg Jensen Damask er både dynetrekk og to putetrekk inkludert. Vevd av fineste kvalitet, slik at du er sikret optimal komfort ved sengetid.

 

Klassisk eleganse eller geometrisk harmoni


Liker du best duse farger? Geometriske former? Eller det helt klassiske uttrykket? I kolleksjonen finner du sengetøy til dobbeltdyner i farger, design og mønstre for enhver smak. Kolleksjonen har også dobbeltdynetrekk i flere forskjellige størrelser slik at du kan finne den som passer best. Alt vevd i høyeste kvalitet og med tanke på tidløshet, holdbarhet og funksjonalitet. Hverdagsluksus som varer i mange år – og glem ikke å supplere dobbeltdynen med lakener og sengeteppe i samme høye kvalitet.