Laken formsydd

Sov godt – og mykt


Vi tilbringer mange timer på soverommet, og derfor bør rommet også være innredet slik at det skaper rammene for avslapning og ro. Selv om lakenet ikke alltid er synlig, spiller det en svært viktig rolle for en god søvnopplevelse. Lakenet er, akkurat som sengetøyet, i direkte kontakt med kroppen gjennom hele natten, og derfor er det avgjørende at det tåler den gradvise slitasjen. Samtidig skal det være mykt og behagelig å ligge på og ha en passform som gjør at det holder seg der det skal.

I kolleksjonen finner du, i tillegg til vanlige lakener og lakener til overmadrassen, også formsydde lakener til rammemadrassen. Strikken i hjørnene sikrer at lakenet holdes fast, samtidig som det ser flott og glatt ut. Laget i samme solide og lerretsvevde kvalitet som resten av lakenkolleksjonen, noe som betyr at det holder seg der det skal – hele natten. Lerretsvevingen sikrer høy slitestyrke, og siden garnet er farget før selve vevingen, oppnås den beste fargeektheten, så lakenet holder seg vakkert vask etter vask.

Hos Georg Jensen Damask finner du fasongsydde lakener til rammemadrassen i to ’høyder’ – 25 cm og 35 cm – som svarer til høyden på madrassen. Kundene våre ønsker ofte å bruke lakenene våre på forskjellige måter, og derfor har vi flere forskjellige kombinasjonsmuligheter. Noen kunder bruker et rammemadrasslaken sammen med et konvoluttlaken, slik at madrass og overmadrass har hvert sitt laken. Her vil 25 cm i høyden være den riktige størrelsen for mange (hvis det er en standard rammemadrass). Andre bruker ett laken til både rammemadrass og overmadrass, og her vil det typisk være 35 cm i høyden man skal gå etter.

 

Luksuslakener til soverommet


Et eksklusivt fasongsydd laken til rammemadrassen er myk og komfortabel hverdagsluksus som hjelper en god nattesøvn på vei. I kolleksjonen finner du en rekke elegante farger som vil pynte opp i ethvert soverom og skape en stilig bakgrunn for sengetøy i vakre design. Prøv for eksempel det mørkegrå lakenet, som skaper en sofistikert tyngde i rommet, eller det litt lysere platinagrå, som gir rommet harmoni og ro. Du kan naturligvis også velge det marineblå rammemadrasslakenet og skape en behagelig balanse, eller det helt hvite lakenet som gir et tidløst og klassisk uttrykk. Uansett hva du velger, er du sikret et luksuslaken i 100 % lerretsvevd bomull av høyeste kvalitet. Og husk at det fasongsydde lakenet både fås til dobbelt rammemadrass og til enkelt rammemadrass.
Har du en madrass i en størrelse som ikke matcher lakenene i standardkolleksjonen vår? Vi syr gjerne ditt nye laken på spesialmål. Send en e-post til gjd@damask.dk – så finner vi en løsning og pris sammen.