Putetrekk

Putetrekk

Elegante trekk til hodeputen
Soverommet er et av hjerterommene i hjemmet, og derfor er det viktig at vi skaper et miljø her som det er hyggelig å oppholde seg i. Det bør ose av ro og avslapning og på den måten gi en deilig følelse av velvære. Det er nemlig gjennom følelsen av velvære at vi finner tilbake til energien i en travel hverdag. Og nettopp derfor skal vi prioritere den gode søvnen og den luksusen som gjerne må følge med den formen for velvære.

Derfor finner du her en lang rekke putetrekk i klassiske design og vakre fargetoner som beroliger øyet og skaper en avslappet stemning på soverommet.

 

Putetrekk i høy kvalitet og estetisk design
Alle trenger et putetrekk – og gjerne også flere, slik at uttrykket på soverommet kan skiftes ut jevnlig. Det er imidlertid svært forskjellig hva hver av oss legger vekt på når vi velger de tingene som skal gi oss den gode søvnen. Noen fokuserer på materialet, andre på designet og andre igjen på fargen. Med putetrekk fra Georg Jensen Damask vil du imidlertid alltid finne den perfekte kombinasjonen mellom høy kvalitet og estetisk design. Derfor finnes det alltid et trekk som passer til deg og dine søvnvaner.

Utforsk vårt store sortiment av putetrekk og oppdag det store utvalget av tekstiler i ypperste kvalitet. Alle er skapt i nært samarbeid med anerkjente og talentfulle designere, arkitekter og vevere som deler vår lidenskap. Det er derfor tenkt nøye gjennom uttrykk og estetikk for hvert enkelt produkt. Dermed kan du finne design som både omfavner det organiske i naturen og den geometriske leken, samtidig som du kan finne dem i både nøytrale nyanser og vakre farger.

Ingenting oser mer av velvære og hverdagsluksus enn lekkert sengetøy som hjelper den gode nattesøvnen på vei og skaper et moderne uttrykk i soverommet. Finn din favoritt blant elegante klassikere fra blant andre Arne Jacobsen, Kim Naver og Bent Georg Jensen.

La deg omfavne av den gode kvaliteten, legg hodet varsomt på de vakre designene og opplev optimal komfort.

 

Geometrisk harmoni og luksuriøst design
Uansett om du foretrekker dempede nyanser eller naturlige farger, om du liker geometriske former eller organiske mønstre, eller har sansen for harmonisk gjentakelse eller luksuriøst design, vil du finne alt sammen i vårt store utvalg av putetrekk. Alle er vevd i den absolutt beste kvalitet og med tidløshet, holdbarhet og funksjonalitet for øye. Derfor blir du både møtt av klassiske design som rommer en lang designarv, og mer moderne, lekende uttrykk.

Glem endelig ikke å supplere putetrekket ditt med dynetrekk og laken i samme høye kvalitet.