Dobbeldyner

Sengeteppe – myk luksus til sengen


Soverommet er et av hjemmets viktigste rom. Det er her dagen begynner og slutter igjen. Vi tilbringer mye tid i nettopp dette rommet med det klare formålet å slappe av og lade opp. Nettopp derfor bør soverommet være innredet med tanke på å skjemme bort både kropp og sinn, slik at du enkelt kan oppnå en følelse av ro og velvære. En velredd seng med et vakkert sengeteppe er behagelig å ligge i og en fryd for øyet. Sengeteppet skaper en rolig atmosfære og gjør sengen stilig om dagen også. Foruten de dekorative egenskapene bidrar sengeteppet også med ekstra varme og komfort i de kalde vintermånedene. Alle sengetepper i kolleksjonen er designet med utgangspunkt i lang holdbarhet – både når det kommer til kvalitet og design. Med en kombinasjon av tidløse mønstre og farger forblir sengeteppene aktuelle og enkle å kombinere med sengetøy og puter.

 

Varme og ro med mykt sengeteppe


Med et stilig sengeteppe kan du raskt og enkelt gjøre soverommet pent og ryddig. Sengeteppet gjør det mulig å sette preg på soverommet – og så kan det enkelt byttes ut når du ønsker et nytt uttrykk. Ofte kan små detaljer være med til å endre stilen i rommet, og et nytt sengeteppe kan raskt friske opp soverommet. Miks og match med puter i samme nyanser eller kontrastfarger og skap din yndlingslook med sengeteppet i sentrum. På den måten får du raskt et gjennomført helhetsinntrykk på soverommet og et rom som avspeiler din personlige stil.

I kolleksjonen finner du sengetepper i flere forskjellige størrelser, slik at du både kan kle enkeltsengen og dobbeltsengen fint. Gå på oppdagelsesferd og finn nettopp din favoritt. Alle sengetepper er designet i stilrene farger som vil passe inn i hvilken som helst innredningsstil.

 

Tips for bruk av sengeteppe


Utover å innrede soverommet med kvalitetstekstiler som både tilgodeser din komfort og personlige stil, er det selvfølgelig også andre råd du bør følge hvis du ønsker deg de mest hensiktsmessige betingelsene for et behagelig soveromsmiljø. Husk å lufte soverommet hver dag – rist puter og dyner, så det ikke samler seg støv i senga. Legg gjerne et sengeteppe over sengetøyet, men unngå å gjøre det før madrass, dyner og puter har fått lov å puste etter natten.