Levende lys skaper hyggestemning

Levende lys er spesielt stemningsfulle og velegnede når du skal skru opp varmen og hyggen, og piffe opp alt fra borddekkingen til juledekorasjonene på et øyeblikk. Hos Georg Jensen Damask finner du de vakreste stearinlys i røde, hvite og grønne farger.

 

Elegante røde og hvite stearinlys er klassikere i innredningen

De vakre, lange stearinlysene i en lett rød eller dyprød farge har et elegant design som gjør dem til stilfulle innslag i borddekkingen eller rundt omkring i hjemmet. Rødfargen egner seg spesielt godt på julebordet eller til en romantisk middag for to.


Hvite lys er klassikere i innredningen – uansett om de blir brukt i den formelle borddekkingen eller til å skape en hyggelig stemning under frokosten. I det stilrene og tidløse designet er stearinlysene lette å matche med enhver stake, på samme måte som de egner seg til enhver anledning året rundt. Hvite lys er alltid gode å ha på lur når du vil skape litt ekstra hygge på bordet. Den hvite fargen er ren og nøytral, noe som gjør lysene lette å kombinere med alle andre farger og design i kolleksjonen.


Fargen København er inspirert av hovedstadens historiske mørkegrønne porter og benker. Grønnfargen gir de lange stearinlysene et klassisk uttrykk, og fargen passer både til juletekstilene i samme nyanse og til duker og servietter i hvite og grå toner. Lysene er både flotte på julebordet, til en middag med familie og venner – eller som et fint element som skaper hygge og varme i vinduskarmen.


Hånddyppede og laget i 100 % fullraffinert parafin

Lysene er hånddyppede, gjennomfargede og laget av 100 % fullraffinert parafin av beste kvalitet. Hvert lys måler 35 cm og har en brennetid på 15 timer.


Gode råd

Klipp alltid veken til knapt 1 cm før du tenner på lyset. Lyset brenner lenger med en kortere veke, og du hindrer at det oser.


Slukk gjerne lyset ved å dyppe veken i den flytende lysmassen – så unngår du os og får et lys som er lett å tenne neste gang du skal bruke det.


Sett aldri lyset i trekk, det får lyset til å brenne skjevt og renne.