Choose language
Puter og pledd
Designere

Puter og pledd

Forny boligen din med lekre puter og pledd. Bring de vakre tekstilene helt inn i sofaen og soveværelset, og la dem i all deres enkelhet utstråle luksus og kvalitet.

Kolleksjonen av puter og pledd fra Georg Jensen Damask er kreeret med tanke på et klassisk, skandinavisk uttrykk, som passer perfekt til moderne boliginnredning og som skaper en raffinert stemning. Veveteknikker, strikk og design trekker på århundrer av erfaring med kvalitetsgarn og utsøkt håndverk,  kombinert med designeres forståelse av estetikk og materialer. De forskjellige strukturene, materialene og fargene er nøye utvalgt for å komplementere hverandre. Derfor er det en opplagt mulighet å kombinere de enkelte produktene på kryss og tvers.

Som en ekstra service tilbyr vi uten merpris å spesialsy puter i alle tekstilmønstrene i den til enhver tids gjeldende kolleksjon, hvis du har et favorittmønster eller vil gi en unik gave.  

Mest populære
COSY COTTON pledd Grey
COSY COTTON pledd Grey Før NOK 1 340,00
NOK 804,00
Info/kjøp
COSY COTTON pledd Navy
COSY COTTON pledd Navy Før NOK 1 340,00
NOK 804,00
Info/kjøp
PEARL pute Off-white
PEARL pute Off-white Før NOK 750,00
NOK 450,00
Info/kjøp
WAFFLE pute Dark Grey
WAFFLE pute Dark Grey Før NOK 750,00
NOK 450,00
Info/kjøp
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.