Velg språk
4 stk. Lys Red
Før musen over bildet for å zoome
4 stk. Lys Red
4 stk. Lys Red
4 stk. Lys Red

4 stk. Lys Red

NOK 125,00
   På lager
Antall
Røde lys er spesielt stemningsfulle og velegnet når du ønsker å skape en hyggelig og varm stemning. Den røde fargen gir lysene et klassisk uttrykk som kan piffe opp alt fra borddekkingen til juledekorasjonene på et øyeblikk. Lysene er både vakre på det koselige julebordet, til den romantiske middagen eller som prikken over i-en i den minimalistiske oppdekkingen.

Lysene er hånddyppede, gjennomfargede og laget av 100 % fullraffinert parafin av beste kvalitet. Hvert lys måler 35 cm og har en brennetid på 15 timer.

Du får et vakkert helhetsinntrykk ved å kombinere de røde lysene med JULEDUKEN i samme karakteristiske farge.

Vis mer
Vis mindre
Se også
JULEDUKEN Red
JULEDUKEN Red NOK 1 800,00
Info/kjøp
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.