_Alt text

SPRED GLEDE

Gaver til enhver anledning

Gå på oppdagelse i vårt store utvalg av flotte gaveidéer, som vil spre glede i mange år fremover. Mangler du den perfekte gaven til bursdagsbarnet? Brudeparet? Den unge som skal flytte hjemmefra? Eller bare til en av årets mange høytider og begivenheter som krever en spesiell markering, som morsdag og farsdag? Vi har massevis av gaveidéer for deg som ønsker å skjemme bort andre med dansk design som varer år etter år.

_Alt_text

Til moren med sans for detaljer

Gaver til henne

Gjør noe spesielt ut av gaven til morsdag. Denne dagen skal mamma overøses av omtanke og virkelig skjemmes bort, så hun må gjerne få en gave som gleder og holder lenge.

MORSDAG

En spesiell gave
_Alt_text

FOR DEN KVALITETSVISSE MANN

Gaver til ham

Overrask med en nøye utvalgt gave på farsdag. Denne dagen er kjærlighet og omtanke i fokus, så gaven må gjerne være av typen som både gleder og holder lenge.

FARSDAG

En spesiell gave
_Alt_text

EN MINNEVERDIG DAG

Gaver til brudeparet

Gled brudeparet med en eksklusiv gave på deres store dag. En unik gave, som i årene som kommer vil vekke vakre minner og flette seg inn i brudeparets egen historie hver gang den brukes.

BRYLLUP

En spesiell gave
_Alt_text

GAVER SOM SPREDER GLEDE

Gaver til verten

Skjem bort verten eller vertinnen med en gjennomtenkt gave som vil spre glede i mange år fremover.

KOMPOSITT GAVEIDEER

Gavepakker
_Alt_text

EN GOD START PÅ LIVET

Barsels- og dåpsgaver

La barna få glede av kvalitet fra de er helt små. Både baby og junior vil nyte godt av å bli skjemt bort i de mykeste tekstiler, vakre mønster i beroligende farger.

BARSELS- OG DÅPSGAVER

Gaver til barn
_Alt_text

Vakkert innpakkede gaver

Marker livets store milepæler og spesielle merkedager med gaver som bringer glede hos mottakeren i mange år fremover. Vi vet at vakker innpakning er en viktig del av opplevelsen ved å gi en gave, og derfor bruker vi alltid tid på å pakke inn gavene dine nøye.