HØYTIDER

Påsken

Påsken markerer vårens ankomst og er en spesiell høytid som det knytter seg mange hyggelige tradisjoner til. I forbindelse med påsken er det naturlig å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen når familie og venner skal samles rundt en brunsj, en påskelunsj eller en festlig middag. Dekk opp med tradisjonelle lyse påskefarger og skap et personlig og stemningsfullt påskebord som innbyr til timevis av hyggelig samvær med de nærmeste.

EASTER Tea Towel 1959 Tea Towel Lightgreen 935X900px
PÅSKE

Light Green

Handle her

Den lyse og lette fargen Light Green er et ekte vårtegn, som med sin lysegrønne nyanse danner en vakker bakgrunn for påskebordet og bringer årstidens spirende fornemmelser inn i hjemmet. Den lysegrønne fargen skaper liv, og duken kan enkelt kombineres med tekstiler og påskepynt i både hvitt, gult og andre klassiske påskefarger.
_Alt text

PÅSKE

Dekk opp med gult
_Alt_text

PÅSKE

Gaver til verten

Vi vet at vakker innpakning er en viktig del av opplevelsen ved å gi en gave, og derfor bruker vi alltid tid på å pakke inn gavene dine nøye.  

Påskeinspirasjon

 

Opplev påskestilen med Christian Ravnbak og Rebekka Notkin. Myke tekstiler skaper en eksklusiv og inspirerende påskeatmosfære.
La deg inspirere av deres unike design og skap en luksuriøs påskeopplevelse hjemme hos deg selv.

_Alt_text

INTERVJU

Christian Ravnbak

Blomsterkunstner Christian Ravnbak har jobbet med blomster siden han dro til Frankrike som 16-åring og ble besatt av påskeliljer og mimoser. Senere ble han ansatt til å dekorere kokken Frederik Bille Brahes restauranter med blomster og herfra utviklet den 24 år gamle Ravnbaks sitt arbeid til å inkludere vakre borddekorasjoner med antikke samleobjekter og blomster med personlige minner på restaurantåpninger, private arrangementer og middager for berømte motehus.

_Alt_text

INTERVJU

Rebekka Notkin

Da Rebekka Notkin ble utdannet gullsmed for 25 år siden, mottok hun en medalje for godt utført håndverk av Dronning Margrethe. Det var utgangspunktet for en lang og vellykket karriere som smykkedesigner med sitt eget merke, hvor Notkin hele tiden har vært opptatt av å bli flinkere til det hun gjør. Den siste tiden har hun begynt å utforske nye materialer for å forfine håndverket sitt.