Fasongsydde laken til overmadrass

Fasongsydde laken til overmadrass

God søvn er avgjørende for hverdagen vår og den generelle trivselen. Vi tilbringer mange timer på soverommet med formålet å slappe av og lade opp, og derfor er det viktig at vi omgir oss med design som kan imøtekomme og legge til rette for behovene våre. Et godt laken som holder seg der det skal, er sammen med kvalitetssengetøy en vesentlig del av den optimale søvnopplevelsen. Er lakenet krøllete og rotete kan det irritere, virke forstyrrende og til syvende og sist resultere i avbrutt nattesøvn. I kolleksjonen finner du, foruten vanlige flate lakener og lakener til overmadrassen, et flott utvalg av lekre fasongsydde konvoluttlakener i forskjellige stilige farger. Alle lakenene er lerretsvevd i 100 % langfibret bomull av den høyeste kvalitet, slik at du er sikret den beste komforten til sengetid.

 

Lakener til overmadrassen
Et konvoluttlaken er et formsydd laken til overmadrassen. Lakenets viktigste funksjon er å beskytte overmadrassen og ligge stramt og glatt uten å krølle. De konvoluttsydde lakenene i kolleksjonen er designet slik at de går 25 cm innunder toppmadrassen og er tilpasset en høyde på 8 cm. Kundene våre ønsker ofte å bruke lakenene våre på forskjellige måter, og derfor har vi flere forskjellige kombinasjonsmuligheter. Noen velger å kombinere konvoluttlakener med et laken til rammemadrassen, slik at de to er adskilt med hvert sitt laken. Uansett hva du velger, kan du være sikker på å få et laken i en eksklusiv kvalitet som ligger godt på overmadrassen – hele natten.

 

Lakener til overmadrassen
I kolleksjonen finner du konvoluttlakener til både enkel og dobbel overmadrass i flere forskjellige klassiske farger. Prøv for eksempel et stilig grått laken i platina- eller mørkegrått hvis du drømmer om å invitere elegansen inn på soverommet. Søker du i stedet ro og dybde, kan du velge den tidløse marineblå, som gjør seg godt med sengetøy i samme farge – eller som kontrast til et helt hvitt design. Lerretsvevingen til lakenene sikrer høy slitestyrke, og for å oppnå den beste fargeektheten er garnet farget før selve vevingen. På den måten holder konvoluttlakenet seg pent vask etter vask.
Har du en madrass i en størrelse som ikke matcher lakenene i standardkolleksjonen vår? Vi syr gjerne ditt nye laken på spesialmål. Send en e-post til gjd@damask.dk – så finner vi en løsning og pris sammen.