Flate laken

Hverdagsluksus til sengetid
Lakener er en viktig del av sovekomforten vår, og derfor er det ikke helt uvesentlig hva du velger når tekstilene til soverommet skal fornyes. Et krøllete, rotete laken kan fort forstyrre søvnen og være irriterende i løpet av natten. I kolleksjonen vår finner du et eksklusivt utvalg av deilige lakener som pynter opp på soverommet og hjelper den gode nattesøvnen på vei. Alle lakenene er solide og lerretsvevde, noe som øker stabiliteten og medfører at de holder seg der de skal – hele natten. Myk og behagelig hverdagsluksus som ser elegant ut på soverommet fordi det alltid ligger pent på sengen.

 

Vanlige lakener
Et vanlig laken er et flatt laken som vanligvis blir brukt til senger med ramme, hvor man kan legge lakenet rundt madrassen og feste det mellom madrassen og sengerammen. Med et vanlig laken får sengen et eksklusivt og luksuriøst uttrykk, mens lerretsvevingen sikrer høy slitestyrke. I kolleksjonen finner du et utvalg av vanlige lakener i flere forskjellige farger og størrelser. Velg for eksempel et mørkeblått laken hvis du drømmer om å skape ro og dybde på soverommet, eller gå for et tidløst platinafarget laken som matcher mange forskjellige sengetøy og sengetepper. Du kan naturligvis også velge det stilige mørkegrå lakenet – det gir soverommet et sofistikert uttrykk og skaper en fin kontrast til sengetøy i lyse farger. I kolleksjonen finner du også det klassiske hvite lakenet – et sikkert valg på ethvert soverom. Vakkert og enkelt design som gjør luksusfølelsen på soverommet komplett.

 

Finn det perfekte lakenet
Utforsk kolleksjonen og finn det lakenet som passer perfekt til sengen din – uansett om den er enkel eller dobbel. Ser du etter et babylaken til familiens minste, finner du også det flate lakenet i størrelse 100 x 160 cm til vugge eller barneseng. Det hvite babylakenet er vevd i samme eksklusive kvalitet som den øvrige lakenkolleksjonen og gjør følelsen av luksus på barnerommet komplett.
Har du en madrass i en størrelse som ikke matcher lakenene i standardkolleksjonen vår? Vi syr gjerne ditt nye laken på spesialmål. Send en e-post til gjd@damask.dk – så finner vi en løsning og pris sammen.