Håndklær med navn

Håndklær med navn. En ikonisk klassiker

I 1970-tallet prydet de ikoniske navnehåndklærne baderom rundt i landet og lot alle i familien ha sin egen lille private eiendom. Da var det navn som Henrik og Pernille som pyntet det enkle stripete håndkleet, som vi har kalt Tern. Senere gjenoppstod det populære designet da vi relanserte navnehåndkleet i 2013 i anledning av Bent Georg Jensens 90-årsdag. En gang var tanken at det ikoniske designet bare skulle være i kolleksjonen en kortere periode. Navnehåndkleet viste seg å være så populært at vi siden da har hatt fire årlige leveranser. I dag er det ingen tvil om at navnehåndkleet har inntatt en status som en klassiker i vår kolleksjon. Akkurat nå vever vi vårt vakre håndkle, som er tilgjengelig i en skifergrå fargekombinasjon – et tidløst fargevalg som sikrer et stilrent uttrykk, og som vil passe inn på ethvert baderom. Navnehåndklærnes elegante design gjør dem dessuten enkle å matche med kolleksjonens øvrige håndklær, gjestehåndklær, badehåndklær, vaskekluter og badematter.

 

Til livets mange feiringer


Siden lanseringen har navnehåndkleet blitt en designfavoritt som mange husker og selv har hatt. Med tiden har vi opplevd at navnehåndkleet også har blitt en svært populær gaveidé. Et kvalitetshåndkle med et valgfritt navn, kallenavn el. er en spesiell gave som kan være et minne i årene som kommer. Av samme grunn har vi med tiden utvidet sortimentet med en rekke håndklær hvor vi har innvevd noen av de budskapene som vi opplever er de mest populære. En navnefrotté er en perfekt gave til spesielle anledninger som morsdag og farsdag, eller livets store begivenheter som bryllup, konfirmasjon, jubileum eller bursdag. De unike håndklærne blir raskt et minne som mottakeren kan gjemme og ha med seg videre i livet. En unik gave som sprer glede og både pynter og tørker godt.

 

Bestilling av navnefrotté


Uansett om du velger å få vevd inn ditt eget navn eller navnet på din båt, bedrift, partner eller noe helt annet, gjør vi oppmerksom på at vi vever med versaler. I tillegg kan navnet kun inneholde 14 tegn. Ønsker du å få tak i et av de populære navnehåndklærne, ber vi deg dessuten om å holde et øye med vår bestillingsside, der vi annonserer hvilke bestillingsdager som gjelder. Håndklærne produseres kun på bestilling, siden veven må settes opp til hvert enkelt bestilte navn. Denne prosessen er tidkrevende, og derfor er det faste datoer for når bestillingen skal skje.

 

Vask og pleie


Vil du gjøre litt ekstra for din navnefrotté og sikre deg at tørkeegenskapene er helt på topp helt fra starten? Da anbefaler vi at du legger håndkleet i bløt i kaldt vann 1 time før du bruker det første gang. Etter bløtlegging vasker du håndkleet ved 60°C. Denne fremgangsmåten vil også få løkkene til å låse seg sammen og minimere risikoen for tråduttrekk. Vi fraråder alltid å bruke tøymykner når du vasker håndklærne dine. Tøymykner legger seg som en hinne rundt fibrene, og dette fører til at tørkeevnen reduseres.