Alle håndklær

NYHET

Babyhåndklær

UTFORSK OGSÅ

Noble Botanics

UTFORSK ALLE

Badehåndklær

UTFORSK ALLE

Vaskekluter

UTFORSK ALLE

Badematter

Alle håndklær

Håndklær for hele familien

Håndklær i forskjellige fargevarianter og design gjør det mulig å innrede baderommet i tråd med resten av hjemmet eller markere endringer i årstidene med mørke eller lyse nyanser. Den kjente damaskkvaliteten sikrer deg spesielle tørkeegenskaper som holder til hele familiens daglige bruk. Kolleksjonens store utvalg gjør det mulig å mikse og matche håndklær på kryss og tvers eller strømline i helt samme farge – uansett hvilken stil du går etter, er du sikret håndklær som kombinerer estetikk og funksjonalitet. Utforsk vårt store utvalg og merk gleden ved et håndkle som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og godt design.Skjem bort hele familien med myke og tykke håndklær som bare blir bedre med tiden.

 

Fornyelse på badet

Vi tilbringer mye tid på badet hver dag. Det er ofte her dagen begynner, og her den slutter. Det er derfor viktig at rommet både er funksjonelt og behagelig å være i. Heldigvis trengs det ikke en totalrenovering å forandre uttrykket på badet. Noen ganger kan små justeringer være nok til å endre det totale bildet. Og i den forbindelsen er baderommets faste elementer et godt sted å begynne. De fleste har håndklær hengende fremme, og en rask utskiftning av disse kan enkelt peppe opp rommet. Gå for eksempel etter håndklær i grønne, brune og blå nyanser hvis du ønsker å invitere naturen inn og skape en lindrende velværeoase. Hvis du derimot liker pasteller, kan du gå etter dempede rosa eller blågrå farger. Uansett hva du foretrekker akkurat nå, kan du alltid skifte ut håndklærne når baderommet trenger et løft igjen. Husk at planter, lys og blomster skaper liv og balanse på badet.
Gi deg selv tid på badet og la spa-stemningen bre seg. Vår kolleksjon av lekre tekstiler til baderommet omfavner deg og gir deg følelsen av velvære – og kan dessuten enkelt matches med kolleksjonens øvrige badehåndklær, gjestehåndklær, vaskekluter og badematter.

 

Formålet med et håndkle

Et håndkles viktigste oppgave er først og fremst å suge opp vannet som avgis etter dusj og vask av hender. Og de beste håndklærne er de som klarer å absorbere vannet raskt i stedet for å bare skyve det rundt på kroppen. Våre herlige badehåndklær av frotté med gode tørkeegenskaper er hverdagsluksus som bare blir bedre med tiden. Den egyptiske bomullen sikrer deg en myk og effektiv frottering i mange år. Og utover de praktiske egenskapene er håndklærne selvfølgelig også designet i tidløse farger som tilfører stil til baderommet – år etter år.

 

Vask og pleie

Alle våre frottéhåndklær er preget av unike tørkeegenskaper, som bare blir bedre jo mer de brukes. Ønsker du å ta ekstra godt vare på håndklærne dine, anbefaler vi at du legget dem i bløt i kaldt vann 1 time før de vaskes for første gang. Etter bløtlegging vaskes håndklærne på 60 grader. Dermed oppnår du den beste sugeevnen fra starten, og prosedyren vil samtidig bidra til at løkkene låser seg, noe som minimerer risikoen for tråduttrekk. Unngå å bruke skyllemiddel når du vasker håndklærne dine, da tøymykner danner en hinne rundt fibrene, noe som resulterer i at tørkeevnen reduseres.