Håndkle med bokstav

Personlig håndkle

Ha et navn vevd inn i et håndkle

Skjem bort noen du er glad i

Vakkert innpakkede gaver

Håndkle med bokstav

Den personlige gaveideen


Uansett om navnet begynner med A, B eller C, har vi et håndkle som passer. Perfekt til familien som ønsker seg hvert sitt håndkle, eller til deg som vil unne deg selv ditt helt eget personlige design. Alle navn er innvevd i vårt vakre badehåndkle, som er tilgjengelig i Grey og Rose i størrelse 70x140 cm.

Siden navnehåndkleet ble lansert i 1970, har det oppnådd klassikerstatus i kolleksjonen. Med sin eksklusive bomullskvalitet og elegante design er navnehåndkleet en dekorativ tilføyelse til badet og en herlig hverdagsluksus etter en varm dusj. Med tiden har vi erfart at navnehåndkleet er en særdeles populær gaveidé som ofte gis bort for å markere livets spesielle begivenheter som bryllup, skoleavslutninger og bursdager. Det samme gjelder for et kvalitetshåndkle med innvevd bokstav. En personlig luksus som kan spre glede i mange år fremover og minne mottakeren om en helt spesiell tid. Og så gjør det selvfølgelig heller ikke noe at håndkleet fås i 100 % bomull, som både sikrer en myk, slitesterk og holdbar kvalitet.

 

Magnus, Hilde eller Ingrid?


På grunn av navnehåndkleets store suksess har vi med tiden utvidet utvalget, slik at kolleksjonen også inneholder versjoner med enkeltbokstaver. Den innvevde bokstaven kan både stå for navnet på en person, et firma eller kanskje et kjæledyr – det er bare fantasien som setter grenser. Uansett om bokstavhåndkleet er tiltenkt en spesiell person, eller om det skal brukes til å skjemme bort deg selv, er du sikret et mykt og herlig design. Gi det bort i gave til han eller hun som setter pris på godt design med en liten, stilig detalj – eller skap orden i familiens håndklær med individuelle kjennetegn.